FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA CHIAJNA 0-1

Presiuni din vestiarul Chiajnei: "Să vină banii!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 22:33

Chiajna a învins Dinamo în Ștefan cel Mare, scor 1-0, iar fotbaliștii au strigat la vestiare "Să vină banii!", îndemn pentru oficialii ilfoveni să plătească salariile restante.

"Știm că este o situație grea în fotbalul românesc. Am fost asigurați că se vor rezolva problemele. Salariile sunt salarii și mai devreme sau mai târziu trebuie date.

Când joci împotriva fostei echipe îți dorești să dai totul, să arăți că ești la un nivel bun", a spus fostul fotbalist al lui Dinamo, Ștefan Bărboianu.

Marian Cristescu a evoluat și el la Dinamo, însă a dat golul victoriei pentru ilfoveni în această seară.

"Am avut și șansă pe final, dar suntem fericiți că am câștigat, mi-am dorit foarte mult să dau primul gol, pentru mine timpul petrecut la Dinamo a fost foarte plăcut, dar mă bucur să am câștigat în această seară", a afirmat Cristescu.

 Chiajna a marcat doar de 5 ori în acest sezon, în 10 meciuri, însă a acumulat 11 puncte și se află pe poziția a zecea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează