FOTBAL  »  Superliga  »  VIZITĂ

Presupusa vizită a lui Ibrahimovici în România, subiect de caterincă pentru Mutu și Stăncioiu: "Au venit oamenii la poartă să-l chem pe Zlatan"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2016 19:01

Adi Mutu și Edi Stăncioiu au glumit pe seama presupusei vizite a lui Zlatan Ibrahimovici în România, anunțată ieri de un tabloid. 

"Dacă venea în România, Zlatan trebuia să mă sune să-mi ceară voie. Nu am mers la vânătoare, eu sunt un iubitor de animale.

Nu îmi place să vânez, mie îmi place petrecerea de după", a zis Adi Mutu la Dolce. 

"Au venit niste oameni la poarta si mi-au zis sa-l chem pe Zlatan, că vor să facă poze cu el. Le-am zis ca nu e niciun Zlatan la mine", a comentat amuzat și Edi Stăncioiu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
adrian_riga
adrian_riga  •  26 Martie 2016, 23:42

STIREA PE GSP a fost semnata de gafiuc si lutac. acum o dati cu un tabloid. RU SI NE

adrian_riga
adrian_riga  •  26 Martie 2016, 23:41

voi sunteti tabloid? voi ati preluat stirea, fara sa citati pe nimeni. RUSINE

valiro
valiro  •  26 Martie 2016, 22:22
Postat de dinamo_fan pe 26 Martie 2016, 22:03

stirea aia cu Zlatan in Romania a fost visata de unul din redactie si pusa pe site cand s-a sculat dimineata. aia 49% au pus botul, ei fiind publicul targhet al cancanismului ***.

Toti au pus botul, n-am vazut pe nimeni sa scrie ca Ibra nu vine...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează