FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Previziune sumbră a lui Dan Petrescu: "Vor mai dispărea echipe aşa cum s-a întîmplat cu Urziceni"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 28 decembrie 2013 23:29

Fostul antrenor al Unirii Urziceni, Dan Petrescu, îşi aduce aminte cu regret de echipa alături de care a cucerit titlul în Liga 1 şi a participat în Liga Campionilor.

Actualul antrenor al celor de la Dinamo Moscova face însă o previziune sumbră pentru fotbalul românesc:

"Cînd mă întîlnesc cu băieţii care au jucat acolo şi cu cei cu care am lucrat acolo, e puţină tristeţe că nu mai există acea echipă.

E o ruşine că Unirea a dispărut după ce a jucat în Champions League, a cîştigat campionatul şi ce a mai făcut.

Dar vor mai dispărea echipe din România la ce situaţie e în ţară. Unirea e un capitol extraordinar în cariera mea, din viaţa mea şi e greu să vorbesc despre asta.

Încă nu pot să îmi imaginez cum a dispărut", a spus Dan Petrescu la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
cris4co
cris4co  •  29 Decembrie 2013, 19:22

prima va fi Chiajna...creata din stiloul lu Mircea Sandu,s-o ajute pe Muieaua...

simplu_suporter
simplu_suporter  •  29 Decembrie 2013, 13:08

cfr nu mai are pdlul in spate si de-aia se chinuie. dar cu miriuta au sanse sa stea mai bine. petrolul va disparea prima. dau salarii prea mari si daca nu iau campionatul ($ din UCL adica), baietii de la primarie care sponsorizeaza nu mai pot astepta parandaratul la infinit. deci petrolul e prima pe lista pt la vara (cand expira si contractele tuturor strainilor). apoi vine vaslui, ca lu' porumboiu i s-a luat. astra va cadea dupa ce il aresteaza pe niculae pt miliardele furate de la stat (probabil dupa ce psd nu il mai sustine pe marele borfas scuipator)

travk
travk  •  29 Decembrie 2013, 09:43

prima e crompid, usor usor cefura pt ca bossgoru chel inf3ct se muta la gunGAYria mama, si dupa cropmid ca ii falimenteaza hepatita neghinita, Neghinita pentru noi, speram sa fii Copos 2!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează