FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA, DUMINICĂ, 15:00, NETELEVIZAT, LIVETEXT PE GSP.RO

Previziuni meteo sumbre pentru judeţul Braşov: ninsoare şi viscol. Va fi afectată partida FC Braşov-Steaua?

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2009 00:00

După tergiversarea cu ora şi ziua de disputare a jocului, mutată de vineri, ora 20:45, pentru duminică, ora 15:00, partida FC Braşov-Steaua s-ar putea lovi de o altă problemă: cea a terenului.

Conform ultimelor previziuni meteorologice realizate pentru judeţul Braşov, în acest weekend s-ar putea înregistra averse sub formă de precipitaţii mixte, în timp ce viteza vîntului în zonele joase ar putea atinge 60-70 km/h.

După tergiversarea cu ora şi ziua de disputare a jocului, mutată de vineri, ora 20:45, pentru duminică, ora 15:00, partida FC Braşov- Steaua s-ar putea lovi de o altă problemă: cea a terenului.

Conform ultimelor previziuni meteorologice realizate pentru judeţul Braşov, în acest weekend s-ar putea înregistra averse sub formă de precipitaţii mixte, în timp ce viteza vîntului în zonele joase ar putea atinge 60-70 km/h.

În acest sens, a fost instituit de către toate primăriile serviciul de permanenţă, viscolul şi ninsoarea punînd stăpînire pe întreg judeţul Braşov.

Credeţi că partida FC Braşov-Steaua va fi afectată de condiţiile meteo?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  05 Martie 2009, 16:40

Se face atata tam-tam pe seama orei de disputare a meciului si starii probabile a terenului pe care vor paste oile incat stai si te intrebi de unde ingrijorarea asta. Cand Dinamo a pierdut cu 0-2 pe zapada s-a facut mai mult garagata pe seama pataniei cainilor si l-au umplut de laude pe Lucescu. Nimeni nu a spus ca pe un astfel de teren intamplarea joaca un rol esential, valoarea echipelor fiind secundara.Ca de obicei GSP judeca cu masuri diferite situatii aproape identice. De ce oare?

mooney
mooney  •  05 Martie 2009, 16:38

Eu zic k da...deoarece in BV deja a inceput o ploaie zdravana,au scazut temperaturile mult prea mult...deci va urma cu sigurantza ninsoare...si mai bine k au mutat duminik poate isi revine vremea...oricum dak era maine nu se putea tzine,nu cred k stelistii rezistau la -10 -15 grade...dar cgiar dak va ninge se stie k se va juca fotbal si steaua va pierde;)

 •  05 Martie 2009, 16:30

Asta din cauza fricosului Razvan care a facut in pantaloni cand a vazut ca Steaua e mai puternica in nocturna.Daca nu se joaca meciul sa se dea 3-0 pt Steaua,e inadmisibil ce s-a intamplat acolo,GSP.TV le-a platit drepturile de televizare,sa returneze banii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează