FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Previziuni sumbre după ce România a rămas fără echipe în Europa: "În doi ani va fi campionatul comunelor profesioniste"

FOTO: www.dumbravita.nvn.ro
FOTO: www.dumbravita.nvn.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2015 12:23

După ce Steaua și Astra au fost eliminate din play-off-ul Europa League, România este după 12 ani fără echipă în grupele unei competiții europene.

Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, a vorbit despre situația din Liga 1 și crede că fotbalul românesc este în cădere.

"Este păcat că cele două echipe nu s-au calificat, dar este o dovadă a valorii cluburilor românești. Din toți jucătorii din Liga 1 nu faci o formație decentă în Europa League.

La noi, au ajuns comunele să joace fotbalul profesionist. Orașele mari dispar încet încet. Va fi un campionat sătesc, fără performanță. În doi ani de zile vom avea campionatul comunelor profesioniste.

Bravo primarilor care nu se implică și să fie de rîs cei care pot ajute echipele și nu o fac. Să le fie rușine celor care au promis că bagă bani în fotbal și nu o fac!", a spus Dragomir la televiziunea sportro.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (89)
ntfo
ntfo  •  28 August 2015, 21:06

Pai cum ?? Adica nu e ok cu Chiajna,Voluntari,Botosani,clona Poli,clona Craiova ? Nu ne trebuie noua echipe de traditie.O sa facem performanta cu ce avem acum...in 2 ani o sa ajungem peste Spania in clasament si o sa avem cel mai tare campionat din lume.

jalabert
jalabert  •  28 August 2015, 18:42

foarte bine.m-am saturat a orasele sa arate catastrofal pentru ca un primar *** arunca trei sferturi din bugetul primariei ca sa aiba orasul echipa de fotbal in liga 1. sa-i fie rusine lui *** batran ca are impresia ca pentru 10 supoteri la stadion orasele sunt obligate sa-si cheltuiasca bugetele pe futbalisti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  28 August 2015, 16:41

nu cumva de necaz isi pune latul de gat *** ZGAIT?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează