FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prezență surpriză la CFR Cluj - Pandurii » Oficialii Stelei au venit la meci, deși au jucat cu ambele echipe tur-retur

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2015 21:44

Nicolae Dică, Valeriu Argăseală și Marius Ianuli au venit la Cluj pentru a urmări partida dintre CFR și Pandurii. Motivul nu este cunoscut. Curios este că Steaua a jucat partidele din sezonul regulat atît cu Pandurii, cît și cu CFR Cluj.

Pe gorjeni sînt mari șanse să-i întîlnească și în play-off, iar în cazul ardelenilor situația este mai complicată.

Mai este și varianta ca oficialii Stelei să fi venit pentru a urmări jucători pe care i-ar putea transfera în pauza de iarnă.

Relațiile dintre campioana României și cele două formații sînt destul de bune. De foarte multe ori Steaua a transferat jucători de la cele două echipe.

Ioan Hora, Mario Camora și Marko Momcilovici ar putea fi 3 jucători pe care Steaua i-ar putea lua în iarnă în speranța unei reveniri în fruntea clasamentului. 

Carp, Muniru, Tade (toți CFR) și Pintilii, Chiricheș și Gabi Matei (toți Pandurii) sînt printre ultimii jucători veniți la Steaua de la cele două formații. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
460726664119659
Dragos Trestioreanu  •  02 Decembrie 2015, 14:07

Oficialii Stelei erau la Cluj, pentru meciul de astazi cu ASA Targu Mures, de pe "Cluj Arena". Aceasta ar fi fost, de fapt, prima explicatie pentru prezenta lor pe stadionul din cartierul Gruia.

lapusneanul
lapusneanul  •  02 Decembrie 2015, 07:53

jurnalistii gesepeului pe zi ce trece devin din ce in ce mai penibili.....baaaa, fc pitesti joaca meciul cu tg. mures la cluj, asta explica prezenta alora la meci...

romelo777
romelo777  •  02 Decembrie 2015, 00:09
Postat de vasglo pe 01 Decembrie 2015, 23:02

Incredibil in ce mod se face presa de sport! Sa nu stie jurnalistul ca echipa Steaua impreuna cu staful se afla deja la Cluj pentru meciul de maine cu ASA? Ce erau sa faca oficialii Stelei in seara asta, sa mearga la "fetite" sau sa vada un meci de fotbal? De aici si pana la transferuri de jucatori, numai in mintea jurnalistului se poate produce!-:)

o stire aiurea si prosteasca,dar ce sa te astepti din partea jsp-ului?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează