FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Prezentare » Totul despre cei 3 fundași centrali aflați pe lista steliștilor! Cine se luptă pentru un loc de titular la FCSB

Manuel da Costa // FOTO: Guliver/GettyImages
Manuel da Costa // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iulie 2017 15:52

FCSB caută un fundaș central, iar GSP.RO a dezvăluit că echipa roș-albastră negociază cu doi fundași greci și un marocan.

Cine sunt cei trei jucători și care sunt calitățile lor? Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor face analiza celor trei fundași.

1. Dimitrios Kolovetsios

Are 25 de ani şi pe 30 iunie îi expiră contractul cu AEK Atena, club care n-a mai vrut să-i prelungească înţelegerea pentru că în lot existau variante mult mai bune. Acesta a fost cumpărat în urmă cu trei sezoane de la PAS Giannina contra sumei de 250.000 de euro. Cota sa de piaţă a crescut în ultimii ani, valorând în prezent 1 milion de euro! În sezonul tocmai încheiat a jucat în 29 de meciuri în toate competiţiile, reuşind să înscrie un singur gol. În acest moment, jucătorul are câteva oferte din Grecia şi Cipru.

2. Stelios Malezas

Uriaşul de 1,92 metri are 32 de ani şi nu mai vrea să continue la PAOK, chiar dacă mai are contract până în vara anului viitor cu trupa la care evoluează şi fostul căpitan al Stelei, Fernando Varela. Sezonul trecut a bifat 38 de jocuri, 30 fiind în campionatul Greciei.

Stelios este un produs sută la sută al celor de la PAOK, acesta fiind cotat, în punctul maxim al carierei, la 2,5 milioane de euro. Acum valorează doar 900.000 de euro, conform transfermarkt.de. După spusele unui ziarist din Grecia, "clubul e dispus să discute inclusiv despre un împrumut al acestuia".

3. Manuel da Costa

Marocanul în vârstă de 31 de ani şi 1,92 înălţime, cu prezenţe în echipa naţională, nu i-a convins pe oficialii lui Olympiakos, fiind foarte puţin folosit în ultimul sezon.

Transferat de la Sivasspor contra a două milioane de euro, Da Costa se află şi el la final de contract cu formaţia din Grecia şi vrea să plece într-un alt campionat. Cotat la 1,25 milioane de euro, fundaşul are mai multe oferte în acest moment, din liga a doua din Franţa, dar şi din Anglia. Chiar dacă a jucat mai puţin de 1.000 de minute în sezonul încheiat, Manuel a punctat de două ori.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  01 Iulie 2017, 18:47

Pentru ziaristul lui peste cea mai importanta calitate a unui fundas central este numarul de goluri/meciuri jucate.De unde naiba ii culeg astia de la gsp, probal au golit toate scolile pentru copii cu nevoi speciale.

samertx
samertx  •  01 Iulie 2017, 16:57

Cine a promovat ca să vezi existențiale?:)) Antrenor de B, linie de fundași de C, atac stelar. De A, de la Astra. :))

samertx
samertx  •  01 Iulie 2017, 16:50
Postat de samuiel_cj pe 01 Iulie 2017, 16:40

O echipa modesta gen Mimnao, nu?

Gen Botoșani.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează