FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Primă anti-Steaua » 1.250 de euro pentru fiecare punct dacă le fură titlul "roş-albaştrilor"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 20 iulie 2013 16:58

Steaua şi-a speriat rivalele după ce a cîştigat la pas titlul în sezonul trecut şi a început în forţă şi noua ediţie a Ligii 1.

"Roş-albaştrii" au debutat cu două victorii categorice, 3-0 cu Petrolul în Supercupa României şi 3-0 cu Vardar Skopje în preliminariile Ligii Campionilor. Cei de la Pandurii sînt însă convinşi că pot să le facă faţă, chiar dacă sezonul trecut au terminat la 16 puncte distanţă de echipa lui Laurenţiu Reghecampf.

"Ne batem la titlu cu Steaua! Vrem să fim un adversar redutabil şi să încercăm să îi oprim. Jucătorii noştri vor avea o primă specială dacă vor termina pe primul loc, vor încasa cîte 1.250 de euro pentru fiecare punct!", a declarat Marin Condescu la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
fanatiksteaua
fanatiksteaua  •  21 Iulie 2013, 14:00
Postat de macsimrobert pe 20 Iulie 2013, 18:44

Pandurii dau salarii la nivelul Stelei, cumpara jucatori pe bani multi, EX: Eric, si acum 2 ani a scapat de la retrogradare datoria desfintarii international curtea de arges, de unde mah nene atatia bani dintro data asa? Sa nu-mi spui ca primaria le face buget de 5 milioane, asta ii tot bugetul orasului, e ceva foarte necurat la mijloc, foarteee!!! DNA!!!

ce tot macani ma cu DNA-ul ? Taci dracu si vezi-ti de echipa ta. Poate , poate nu terminati pe ultimul loc. Ce te fwte pe tine grija de unde sunt bani la echipa Pandurilor? Ia din buzunarul tau ? CEO nu mai finanteaza echipa Pandurilorm, avem bani de la sponsori. 8000 de angajati ai CEO au fost de acord sa redirectioneze 2% din impozitul pe salariu catre clubul Pandurii. Nu mai macaniti doar sa va aflati in treaba. Nu stiti nimic !

knuty
knuty  •  20 Iulie 2013, 21:17

1250 de uro pentru fiecare punct din banii statului!in timp ce nu sunt bani pentru scoli si spitale!!! minerii se inchid in mine neplatiti!!!Dupa gratii va ajunge i acest smecher asa zis lider e sindicat!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 Iulie 2013, 20:43

Pandurii cum am mai spus, vor trebui sa explice cum au pacalit doua Regii de exploatare si distributie a energiei conventionale cu 30 de milioane de euro in 3 ani incalcand flagrant legea !!! Pe urma sa vedem daca le mai raman bani de apa calda !

Vezi toate comentariile (49)
Comentează