FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Prima bombă pe piaţa transferurilor pregătită de Steaua în 2015! Aduce un jucător pe care şi Laurenţiu Reghecampf l-a dorit la echipă

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 03 ianuarie 2015 10:26

Steaua caută să se întărească pentru preliminariile UEFA Champions League din următorul sezon. Dorit şi în trecut în Ghencea, fostul petrolist Guilherme Sitya ar putea ajunge chiar din această iarnă la echipa lui Costel Gâlcă. 
Fundaşul stînga brazilian nu s-a acomodat deloc la Greuther Furth, în Germania, şi a prins doar 5 meciuri. Fotbalistul de 24 de ani vrea să plece, lucru confirmat şi de preşedintele clubului, anunţă stiridesport.ro.

"Guilherme a fost unul dintre cei mai buni fundaşi stînga din România, dar la noi nu s-a acomodat deloc. Jucătorul e nefericit, vrea să joace mai mult. Cu siguranţă vor fi schimbări în echipă", a spus Helmut Hack, preşedintele celor de la Greuther Furth.

Paul Pîrvulescu va semna cel mai probabil cu Gaz Metan, iar şansele ca Iasmin Latovlevici să părăsească echipa sînt şi ele foarte mari. Steaua ar rămîne pe acel post doar cu Lucian Filip şi Alin Toşca.

Cotat la 1,1 milioane de euro, Guilherme ar putea ajunge la Steaua sub formă de împrumut pentru şase luni, lucru agreat de nemţi, urmînd ca în vară să fie achiziţionat definitiv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (67)
gazistu
gazistu  •  04 Ianuarie 2015, 16:25

nu mai mancati kkt, ziaristi stelisti. daca voia sa vina la steaua venea si nu semna cu greuter furth din germania!

steaua.libera
steaua.libera  •  04 Ianuarie 2015, 15:41
Postat de unico_biancorossi pe 04 Ianuarie 2015, 02:42

ps - sanmartzianul e arabaoi deja, suka la vara se tireaza, si el si altii.)

Tot va batem.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Ianuarie 2015, 14:13

Saracul jucator, de ce e o bomba ?! Titlul trebuia sa fie ....”....VREA sa aduca un jucator pe care....bla, bla, bla...” Ala nu vine sub 15 000 pe luna , iar ”noua echipa” e greu sa mai semnezi pe salarii mai mari de 7-8 000 !

Vezi toate comentariile (67)
Comentează