FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Prima decizie luată de CSMS Iași după ce s-a oficializat participarea în Europa League! Prunea și Napoli s-au decis

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 18:13

CSMS Iași va juca sigur în cupele europene, iar acest lucru i-a făcut pe Nicolo Napoli și Florin Prunea să își prelungească contractele cu formația moldoveană.

"Viitorul preşedinte va fi Florin Prunea şi viitorul antrenor va fi Nicolo Napoli. Vom prezenta situaţia echipei, în faţa Consiliului Local, mâine, şi vom oficializa prelungirile contractelor.

Am bătut palma cu Mihai Chirica", a spus Prunea, în cadrul emisiunii Divizia Locală, la Digi24 Iaşi.

...despre cupele europene: "Dinamo trebuia să joace în Europa. Trebuie să terminăm o dată cu prostia asta de insolvență. Când ajungi în situația asta te duci frumos în Liga a 4-a. Noi nu suntem pregătiți, trebuie să recunoaștem. Dar trebuie să știm cât să ne întindem. Să nu cumva să ajungem să avem salarii uriașe, pentru că nu putem emite pretenții să ajungem cine știe ce departe".

"Sunt fericit pentru băieţi. A fost un an foarte bun, am muncit mult, merităm să mergem în preliminariile Europa League", a spus Nicolo Napoli după meciul cu Timișoara.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
spion_kop
spion_kop  •  31 Mai 2016, 09:36
Postat de Gigi Si Mihaela pe 30 Mai 2016, 23:46

infractor esti mai tinere.....ce ai cu popa?....cred ca esti oltean de la Craiova si nu prea tia venit prea bine ca nu a reusit echipa voastra sa joace in EL.....respecta oamenii...nu ii fa infractori.....e doar un sport...infractorii sunt in paramentul romaniei....nu crezi?

si hai sa iti explic Gigione/Mihaiela ce e cu teoria asta ... Ionut Popa, un *** dovedit, are multe in comun cu Iasi si fotbalul de acolo, Ivan, bun sau rau cum este el, a fost obligat sa lipseasca de la ultomele 3-4 partide ale echipei sale, Popa scoate 3 titulari si de la 2-0 se face 2-3 la fel cum ar proceda Cascheta, din pacate Ivan nu este folosit, nici de clubul care avea nevoie de el, nici de nationala capsunarilor care nu avea nevoie de el ...plus de asta, poate daca CSU juca in EL nu-l mai vinde pe Ivan, il tine acolo si incearca marea cu degetul in preliminariile EL ... ce zici, ai inteles ceva ? (pe Ivan l-am bagat in ecuatie ca sa te aburesc putin, cu toate ca voi moldovenii capsunari si fcsbisti sunteti mai mult decit *** din cvarii motive, sa nu mai vorbesc de gena imbuibata de alcool si degenerata de violuri si practicile voastre de mormoni perversi) ... deci, in concluzie, daca esti vreun *** capsunar cu origini moldovenesti, taci in plua mea, mai baga 2 laditze la overtime, te ajuta si Mihaiela, stringe bani sa te duci la Paris sa-ti incurajezi nationala de capsunari, cu multe laditze colectate si pune din cind in cind mina pe carte, ma rog, relativ, sigur o da o folosesti ca hirtie igienica ca alta utilitate nu cred *** moldovenesc ... parerea mea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spion_kop
spion_kop  •  31 Mai 2016, 08:58
Postat de Gigi Si Mihaela pe 30 Mai 2016, 23:46

infractor esti mai tinere.....ce ai cu popa?....cred ca esti oltean de la Craiova si nu prea tia venit prea bine ca nu a reusit echipa voastra sa joace in EL.....respecta oamenii...nu ii fa infractori.....e doar un sport...infractorii sunt in paramentul romaniei....nu crezi?

nea Gigi ... si tanti Mihaiela ... dupa cum conjugi verbele si dupa cum masacrezi limba romana sigur sunteti fcbsti, asta e clar ...

para.para
para.para  •  31 Mai 2016, 00:46

Nu peste mult timp, romanika o sa trimita in EL echipe din liga a 2-a, pentru ca cele din liga 1 o sa fie toate insolvente.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează