FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima decizie luată de Dănciulescu ca director general al lui Dinamo: a explicat în direct la TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 17:57

Ionel Dănciulescu a luat prima decizie ca director general al lui Dinamo, funcție în care a fost numit chiar azi. Oficialul dinamovist a hotărât să-i acorde credit lui Florin Bratu și pe mai departe. 

"Voi lucra foarte bine cu echipa pe care o am, voi avea o relație foarte bună cu Florin (n.r. - Florin Bratu, antrenorul principal), pentru că vom lua deciziile împreună.

Eu voi decide la Dinamo și în privința antrenorului, dar Florin are susținerea mea din toate punctele de vedere. Dacă vrei să ai rezultate, un drum al tău de a face performanță, trebuie să ai continuitate și la nivelul băncii tehnice.

Florin, cât are contract, un an și jumătate, va fi antrenorul lui Dinamo, nu se pune problema de a-l înlocui chiar dacă nu va avea rezultate. Pentru că acestea nu pot apărea peste noapte”, a spus Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Citește și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  21 Martie 2018, 20:36

Am crezut că prima decizie e să se desființeze porțile alea buclucașe. Sau să se pună niște bănci pe pistă, să se împlinească cvisul coregrafilor...

joze_maurinio
joze_maurinio  •  21 Martie 2018, 19:49

Asa e mai Danciulescule, esti un fel de MM Stoica la Steaua! Tu decizi, dar nu iei tu deciziile! Smecheria in Romania este cine ia deciziile! Si Mara e mare smecher la CFR, si el decide! Stati bai nepriceputilor in banca voastra, luati salariu ala nemuncit si taceti din gura! Parca nu am sti noi cine ia deciziile la fiecare echipa! Becali, Negoita, Arpi! Ups, Arpi cica a vandut actiunile la CFR acum cativa ani! Da, da, sigur ca da! Asta sa i-o spuneti lui Mutu! Ala cu Sibutramina si Cocaina!

reddogsv
reddogsv  •  21 Martie 2018, 19:39

Da sigur, de parca de ,,decizia" lui ar tine cont in vreun fel Negoita Danciu nu e decat un executant ale oridinelor,, filatropului". Doar astfel se explica aceasta,, promovare". Daca e,, Baiat fain" vorba lui nea Vasile ...l

Vezi toate comentariile (8)
Comentează