FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Prima echipă care e interesată de Dennis Man: "Unul dintre cele mai mari talente din Europa"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 26 septembrie 2017 13:47

Evoluțiile lui Dennis Man, cel mai în formă jucător al FCSB-ului, nu au rămas fără urmări, "perla" din lotul roș-albaștrilor începând să atragă atenția cluburilor europene.

Presa din Bulgaria scrie astăzi că Ludogoreț, echipa la care evoluează românii Keșeru și Moți, e interesată de serviciile lui Dennis Man.

"Ludogoreț vrea să transfere unul dintre cele mai mari talente din Europa", au scris bulgarii de la topsport.bg.

Becali i-a setat lui Dennis Man o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro și nu pare dispus să renunțe prea ușor la puștiul adus în urmă cu an pe 400.000 de euro din liga secundă, de la UTA Arad.

La doar 19 ani, Dennis Man are în acest sezon cele mai bune cifre, în meciurile de Liga 1, dintre toţi jucătorii ofensivi din lotul lui Dică. 

Citește și: În curtea FCSB-ului începe să strălucească un diamant: 36% din puncte sunt ale lui Man!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
indolentu
indolentu  •  26 Septembrie 2017, 17:58
Postat de rakitic pe 26 Septembrie 2017, 15:25

Oricum dinamo este mult sub FCSB! Goool Momcilovici!

ba *** ai uitat o p aia de acu citeva luni cu goool hanca si pa campionat acu o dai cu gool momcilovici da mai sint hat ietape pina la final asa ca nici vorba de pa pleiof cum a fost la voi pa campionat deci retine *** goool hanca si pa campionat 2016 2017 nici tasu nu v a salvat cu toata plingerea voastra.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1621414144804093
George Dobrescu  •  26 Septembrie 2017, 17:51

A inceput teatrul azi bulgari urmeza angkia sau spania poate cine stie chiar real Si ivan de ka craiova a fost transferat in spania,anglia si a ajuns la rusi Man are totusi o sansa a iesit impresarul din parnaie si la cati a dus afara si ce tepe a tras mai merge una.

rakitic
rakitic  •  26 Septembrie 2017, 15:53
Postat de balauru48 pe 26 Septembrie 2017, 15:52

Imi pare rau dar cu prostii nu am rabdare! ***!

Prostii sunt aia pe care ii sustii tu... nu poti avea rabdare cu ei!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează