FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CEAHLĂUL 3-1

Prima "înţepătură" » Flavius Stoican taxează voalat o decizie a lui Mihai Teja: "E cel mai bun din România"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 martie 2015 23:05

Flavius Stoican a vorbit după primul său meci de la revenirea în "Ştefan cel Mare", 3-1 cu Ceahlăul, şi a ţinut să-şi felicite cîţiva dintre jucători.

"Sînt bucuros pentru aceşti băieţi pentru că aveau nevoie de victorie. S-a simţit o presiune, o crispare în jocul nostru. Am avut o discuţie la pauză şi le-am spus că presiunea nu trebuie să fie pe ei. Mă bucur pentru Marius Niculae. Am vorbit cu ei şi le-am spus că azi trebuie să jucăm fotbal şi să scape de crispare. Avem jucători de calitate.

Fiecare jucător a avut o contribuţie, chiar şi Marius Alexe, dar îmi doresc mai mult de la el. Ştiu că vor veni şi golurile din partea sa pentru că se pregăteşte extraordinar. Am mare încredere în el pentru că îmi place cum se pregăteşte şi e normal să-l fac căpitan de echipă. Merită asta!", a spus Stoican la Look TV.

Antrenorul a subliniat importanţa lui Rotariu pentru Dinamo, observaţie care vine să taxeze faptul că în mandatul lui Teja fotbalistul a fost rezervă în 3 din 5 meciuri: "Rotariu a oferit centrarea la golul trei, e cel mai bun pasator din Liga 1".

Stoican a mai spus în final:

"Mi-aş dori să văd jucători de la Dinamo la echipa naţională, dar nu vreau să dau sfaturi. Important e ca jucătorii să aibă încredere în ei.

Fiecare jucător de la Dinamo va avea şansa lui de a juca în această echipă. Chiar dacă unii au stat pe bancă astăzi, probabil vor juca în meciul următor, important e să nu aibă supărare în suflet, pentru că sînt colegii lor. Avem jucători valoroşi şi trebuie să joace toţi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
mrdk
mrdk  •  15 Martie 2015, 14:14
Postat de gametable08 pe 15 Martie 2015, 02:52

Ma scuzati n am fost acasa,a jucat dinamu cu Barca? ca nu prea inteleg :o

Nu fcsbi-stilor, a jucat echipa voastra al 4-lea meci in liga 1 si a reusit performanta sa marcheze al 2-lea (doilea) gol in campionatul Romaniei, respectiv al 3-lea (treilea) meci pe nocturna. Astept cu maxim interes primul trofeu castigat de echipa voastra, pentru a va cunoaste reactiile.

mvradulescu
mvradulescu  •  15 Martie 2015, 14:01

Eu sunt unul din cei ce văd în dl. Stoican un viitor mare antrenor. Totuși, pentru ca totul să evolueze normal, ar fi indicat să renunțe la "înțepăturile" prin presă la adresa celor pe care unii i-au văzut înlocuitorii săi "providențiali" ! Nici îndepărtarea d-lui Dănciulescu de pe banca tehnică nu-i un semn bun în ceea ce privește caracterul său. Poate se mai gândește ... O carieră de succes se construiește cu multă răbdare și ... cât mai puține "valuri" ... Cu atât mai mult, cu cât îndepărtarea sa temporară a avut ca efect (din dorința de a-i creea condiții de succes înlocuitorului) legitimarea a 11 jucători de perspectivă ! Mană cerească !!!

luc11
luc11  •  15 Martie 2015, 12:39
Postat de florin071 pe 15 Martie 2015, 10:17

Rotariu e cel mai bun pasator din Liga 1"???????????????. Asta e mai tare decat afirmatia lui mironica de la sport.ro cand a spus despre alexandru ionita (fost la rapid) ca este un jucator fabulos

are cele mai multe assisturi..e tanar, tehnic, cu potential si forta in crestere...si e de-al nostru daca ar fi sa tinem cont de impartirea lui calinescu

Vezi toate comentariile (48)
Comentează