FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prima poziție oficială a vestiarului Stelei după scandalurile din ultima perioadă: "Vrem să ne răzbunăm!"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 22:49

Eduard Stăncioiu, al doilea goalkeeper al Stelei, e de părere că toate neînțelegerile apărute în ultima vreme la echipa roș-albastră nu fac decât să-i monteze pe jucătorii steliști în a avea evoluții cât mai bune.

"Toate atacurile și toate lucrurile negative care vin înspre echipa nu fac decât să ne întărească. Nu cred că sunt îndreptățite aceste lucruri.

Pe noi lucrurile acestea ne fac mult mai puternici, ne fac să ne concentrăm mai tare și ne fac să ne dorim mult mai tare un mod de răzbunare în teren, un mod de răzbunare pozitiv.

Ne fac să avem o atitudine mult mai buna și o dorință cât mai mare de a arăta și a convinge lumea că în sânul echipei este o atmosferă foarte relaxată, foarte destinsă și profesionistă. Eu așa văd lucrurile", a spus Eduard Stăncioiu, conform TV Digi Sport.

  • Stăncioiu va fi titular în partida de sâmbătă împotriva fostei sale echipe, ASA Târgu Mureș, deoarece Niță este suspendat.
  • Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO de la ora 20:30 și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
stelbz
stelbz  •  04 Martie 2017, 09:01

Nu stiu ce se intampla in ultimul timp cu portarul Nita ? Are momente de nota 10 dar si altele de nota 3...... Mai ales de cand s-a discutat despre posibila convocare la echipa nationala.

red77
red77  •  04 Martie 2017, 06:22
Postat de John Milne pe 04 Martie 2017, 02:33

***

Miloguleeeee ce faci? Iar făcuși indigestie ca femeia manager?

1425838917717550
John Milne  •  04 Martie 2017, 02:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează