FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Prima reacţie a lui George Ţucudean după oficializarea transferului: "Sînt bucuros că voi îmbrăca tricoul Stelei"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 20:24

Steaua a reuşit să-l împrumute pe Ţucudean pe o perioadă de un an şi jumătate, iar atacantul a dat primele declaraţii după ce a semnat cu roş-albaştrii.

"Sînt bucuros că am semnat şi că voi îmbrăca tricoul Stelei. Ştiam despre interesul lor de a mă transfera încă de anul trecut şi consider că este un pas înainte în cariera mea să evoluez pentru o echipă care îşi propune să facă performanţă pe plan european.

Acum rămîne să muncesc foarte mult pentru a demonstra că merit să joc la Steaua şi sper să nu înşel aşteptările, fiindcă sînt conştient de faptul că efortul făcut de club trebuie recompensat prin evoluţii bune.

Îmi doresc să cîştig trofee şi mă bucur pentru faptul că mă aflu la un club care îmi va uşura această misiune", a spus Ţucudean pentru site-ul oficial al Stelei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (111)
iulianfortasteaua
iulianfortasteaua  •  30 Ianuarie 2015, 23:15
Postat de ultras_gicu pe 30 Ianuarie 2015, 01:44

daca il mai intalniti odata pe moti s-ar putea sa fi-ti voi in insolventa :))

miau miau moti o sa fie un terminat in viitor......................steaua o sa fie campioana 3 ani la rand deacum ........... cred ca esti un pui de vulpe turbata ha ha ha hahalera!

titelb
titelb  •  30 Ianuarie 2015, 10:02
Postat de bravia1 pe 30 Ianuarie 2015, 08:37

Asta NU este echipa mea de suflet STEAUA. Imi este scarba cand vad ca toate rebuturile dinamoviste care au injurat Steaua au ajuns sa joace pentru clubul asta. JUR ca la stadion nu mai vin. Bafta baieti, alegerea va apartine. Onoare si Respect !

Ai uitat sa pui avatarul ,,Atentie CLONA!''

vasy86le
vasy86le  •  30 Ianuarie 2015, 09:26

Stiti care e faza amuzanta? Cand juca la noi ii spuneati "Cutudean" il criticati, spuneati ca e varza, ca e nu stiu cum etc, cum se face ca acum e foarte bun? si daca tot e la steaua, noi ar trebui sa-i spunem "Oaiedean"?

Vezi toate comentariile (111)
Comentează