FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI

Prima reacție a FRF după bătaia de la Astra - Botoșani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 17:20

Leo Grozavu l-a lovit pe Cătălin Golofca la partida dintre Astra și FC Botoșani, terminată cu victoria echipei gazdă, scor 3-0. Gestul antrenorului a stârnit multe reacții în fotbalul românesc. 

FRF și-a oferit azi punctul de vedere despre acest subiect și așteaptă ca Liga Profesionistă de Fotbal să ia măsuri.

"Federația Română de Fotbal își manifestă dezaprobarea față de comportamentul antrenorului formației FC Botoșani, domnul Leontin Grozavu, cel care, așa cum reiese din imaginile surprinse de camerele de filmat, l-a lovit pe jucătorul propriei echipe, Cătălin Golofca, în timpul partidei dintre Astra și FC Botoșani, disputată luni, 6 martie, în cadrul etapei a 26-a a Ligii I de fotbal.

Federația Română de Fotbal așteaptă până la finalul zilei de vineri, 10 martie, un punct de vedere oficial în acest caz din partea Ligii Profesioniste de Fotbal, forul care organizează Liga I.

În cazul în care acest punct de vedere oficial nu va fi făcut public, Federația Română de Fotbal, prin secretarul general Radu Vișan, își rezervă dreptul de a sesiza Comisia de Disciplină și Etică", se arată pe site-ul FRF. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Martie 2017, 18:34

ca l-a palmuit nu e bataie. mai bataie a fost pe final de meci la Craiova Medias... MUUULT mai bataie. dar despre aia nu scrieti nimic ca nu are ce scandal sa iasa de la un meleu in iarba. la o palma data pe banca de rezerve insa se poate face scandal o saptamana.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează