FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA, NOUA CAMPIOANĂ

Prima reacție a lui Budescu după titlul luat de Astra » Nu va ajunge la premiere

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2016 08:40

Cconstantin Budescu, 27 de ani, a jucat în 18 partide pentru Astra în acest sezon și a marcat 8 goluri reușind să aducă puncte importante echipei. Mijlocașul spune că se aștepta ca trupa lui Șumudică să ia titlul.

"Mă așteptam să ia titlul, am avut mare încredere în băieți și în Șumi. Tot ce se întâmplă acum la Astra i se datorează în mare parte lui Marius Șumudică. El este principalul artizan al acestui campionat, s-a bătut cu toată lumea pentru acest titlu și merită felicitat.

Pentru mine a fost o plăcere să joc alături de toți jucatorii care sunt la Astra. E un grup minunat acolo și asta datorită lui Marius Șumudică. Felicitări!” a declarat Constantin Budescu pentru digisport.ro.

Budescu s-a transferat în iarnă la Dalian Yifang, în liga a doua chineză, și spune că nu va ajunge astăzi să-și ia tricoul de campion: "Nu cred că o să pot ajunge să îmi iau tricoul de campion, dar cu siguranță o să mi-l păstreze la club și când voi ajunge în țară, voi merge să-l iau".

Astra va primi titlul de campioană în această seară la Giurgiu, unde va juca împotriva lui Dinamo, de la 20:30, în direct pe Digisport 1, Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ottobraun
ottobraun  •  02 Mai 2016, 12:50

Sumi baga juniorii la stho!

899920096740351
Cello Viorrin  •  02 Mai 2016, 12:21

Sumi da-i meciul lui Rednic.

plischi
plischi  •  02 Mai 2016, 11:03

budescu a plecat in iarna pentru binele echipei (nu ma refer la intentia lui, ci la folosirea banilor), in vreme ce enache s-a gandit doar la binele lui. sa-i fie bine!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează