FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Prima reacţie a lui Chipciu după transferul lui Stanciu: "Lumea are așteptări mari! Nu se pune problema să nu prindă jumătate din meciuri la Anderlecht"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2016 16:42

Alex Chipciu a vorbit despre entuziasmul belgienilor după transferul lui Stanciu la Anderlecht.

Chipciu susține că antrenorii și președintele clubului l-au întrebat de Stanciu și că lumea are așteptări mari de mijlocașul transferat pentru aproximativ 10 milioane de euro.

"Nu m-am întâlnit cu Stanciu, am vorbit cu el aseară, i-am arătat locul din vestiar, avem unul liber acolo. Am pus o vorbă bună pentru toți românii de care am fost întrebat, le-am spus că este un jucător foarte bun, care ne-ar ajuta foarte mult.

Stanciu este obișnuit cu presiunea de la Steaua, lumea are însă așteptări mari, pentru că este cel mai scump transfer din istoria Belgiei. Antrenorii și președintele mă întrebau zilnic de Stanciu, vorbeau continuu de el, în ultimul timp mă întrebau și jucătorii dacă vine", a spus Alex Chipciu.

Chipciu a fost și el transferat de Anderlecht în această vară, pentru 3 milioane de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează