FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-3

Prima reacţie a lui Ionel Ganea! Mesaj violent către fanii Rapidului: "Nu mă deţineţi!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 septembrie 2014 23:30

Ionel Ganea, antrenorul Rapidului, a vorbit despre eşecul cu Dinamo din Giuleşti, scor 0-3, dar şi despre conflictul cu suporterii, care i-au cerut demisia.
”Am început bine meciul, dar nu am reuşit să marcăm. Şi în repriza secundă am avut ocazii, dar din nou ne-am blocat. Scorul e prea mare faţă de ce s-a întîmplat pe teren. N-am reuşit să facem ce trebuie. Dinamo a marcat la o fază fixă, iar noi n-am reuşit să ne revenim după primirea golului.

VEZI AICI GOLURILE DIN RAPID-DINAMO

Jucătorii mei n-au fost deloc calmi şi răbdători la construcţie. Poate că dacă erau mai liniştiţi altul ar fi fost scorul. Nu vreau să îi bag în seamă pe suporteri. Asta e viaţa, eu merg mai departe.

N-am ce explicaţii să le dau lor. Foarte multe pentru club n-au făcut. Le transmit că rămîn în continuare aici. Nu ei mă plătesc pe mine, nu ei m-au adus”, a spus Ionel Ganea la Look TV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
nicktns
nicktns  •  28 Septembrie 2014, 21:26
Postat de vasy86le pe 28 Septembrie 2014, 14:28

De ce e Ganea prost? daca el a fost atrenor si de acolo isi castiga painea, de ce sa plece ? ca asa vor aia din tribune? de ce nu isi lasa si ei serviciul?

... sa plece pt ca avea clauza in contract de 17 puncte in 10 meciuri, pt ca nu e copt ca antrenor pt o echipa de traditie, nu are tactica ofensiva ci doar defensiva. Nu mai are clauza? Cine i-a facut act aditional pt modificarea clauzei sa-l plateasca! Asa cum am mai spus JOS PALARIA pt Stoican pt ce a facut la Dinamo! La Rapid in momentul de fata e indicat Rada.

apoca
apoca  •  28 Septembrie 2014, 15:32
Postat de bvd_magheru pe 28 Septembrie 2014, 03:26

Chestia cu antrenorul tine cind ai lot cit de cit . Nici noi nu avem un lot bun ca al stelei de ex. de aceea nu am nici pretentii ca sa nu mai spun ca suntem si in Insolventa dar voi chiar aveti un lot modest desi 2,3 jucatori mi se par interesanti . In plus culmea nu sunt platiti de luni de zile !!. In rest sper "SA AUZIM NUMAI DE BINE " vorba alora de la europa libera ! A cazut Poli timisoaras , . Arges , Sportul sau Universitatea Craiova ar fi o tragedie sa sa dispareti si voi .

hai frate terminati cu vrajeala cu lotul ... moldovan ce lot a avut? ... rada inaintea lui ce lot a avut? ... ce are ganea e cel putin la fel de bun da' tu ca antrenor trebuie sa ajuti jucatorii sa se depaseasca, sa-si atinga potentialul ... daca esti doar un plictisit invins din start cred si eu ca nu jucam nimic ... ce face ganea ma rog? fizic suntem praf, tehnic n-are nici o treaba iar la atitudine am pierdut si ce aveam ... de-aia e el antrenor sa se planga ca n-are jucatori ca Man United? in momente din astea se vede daca esti antrenor, nu cand ai lot de nush cate milioane de euro ... si verdictul e clar, Ganea nu e.

vasy86le
vasy86le  •  28 Septembrie 2014, 14:28

De ce e Ganea prost? daca el a fost atrenor si de acolo isi castiga painea, de ce sa plece ? ca asa vor aia din tribune? de ce nu isi lasa si ei serviciul?

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close