FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Prima reacţie a lui Mihai Teja după despărţirea de Dinamo » Ce oficial i-a cerut demisia: "Mi-a zis că e mai bine pentru echipă"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 martie 2015 17:41

Mihai Teja a ajuns astăzi la un acord cu oficialii lui Dinamo pentru rezilierea contractului, locul său fiind luat de Flavius Stoican. Teja consideră că n-a fost dorit la club şi de aceea a decis că e mai bine să părăsească Dinamo.


"Dragoste cu sila nu se poate face. Am înţeles că nu sînt dorit, era normal să fiu de acord cu rezilierea contractului. Nu sînt genul care să stea unde nu este dorit. Nu ştiu cine nu mă doreşte.

Au fost discuţii în care mi s-a spus să reziliem contractul, că e mai bine pentru Dinamo. Şi eu am spus că daca e spre binele lui Dinamo, ok. Domnul Stanciu a zis că e mai bine pentru Dinamo.

La început am avut o discuţie, asta se întîmpla acum, este altceva. Dacă eu sînt cel care nu pot să duc Dinamo mai departe, am zis să mă dau la o parte, să vină altcineva să ducă Dinamo mai sus.

Nu regret nimic din ce am făcut în viaţă. Mulţumesc pentru şansa oferită, aceea de a fi antrenorul lui Dinamo, a fost o mare onoare. Doar că mi s-a dat o şansă pentru numai 5 meciuri.

Îmi pare rău, doream să reuşesc mai mult cu Dinamo, simţeam că pot mai multe, asta e situaţia. Ştiţi cum este, întotdeauna cel care plăteste este unul singur, antrenorul", a spus Mihai Teja pentru Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  13 Martie 2015, 14:42
Postat de mihai231 pe 13 Martie 2015, 00:41

dute drequ de la cluj...si nu mai vb,,aiurea

PAI DACA I DIEEEEEEE LA CLUUUUUJ E...MAI INCET LA..MINTE....IARTA L:):)

scatman1
scatman1  •  13 Martie 2015, 07:50

Negoita pleacaaaaaa!!

zecs93
zecs93  •  13 Martie 2015, 02:19
Postat de sorin.pch pe 12 Martie 2015, 21:03

tocmai de asta a revenit stoican, pt ca anghelache nu mai aere putere de decizie, el cand a plecat a plecat din cauza lui anghelache, acum a fost chemat inapoi si instiintat ca anghelache nu mai are putere de decizie si va lucra cu stanciu, in conditiile astea a acceptat si stoican sa revina

ce vorbesti amice acolo, ba din contra, anghelakeee revine la putere, stanciu a fost mazilit si e doar o chestiune de zile, ore pana cand pleaca si el, si sa va vedem atunci cu jucatori iara din ligile 20 din congo, uite aici linku: ://www.fanatik.ro/dinamo-62-426800 sursaaa e fanaaaatik, vedeti ca tot ei au confirmat discutiile cu stoican si tot ei au spus ca pleaca teja ca drept dovada ca sau si intamplat, deci adio stanciu.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează