FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - VIITORUL 1-0

Prima reacție a lui Moruțan după ce a înscris în Liga 1: "Aș vrea să reușesc asta la fiecare meci"

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 20:02

Olimpiu Moruțan a reușit să spargă gheața în Liga 1 și să înscrie în meciul câștigat de echipa sa cu FC Viitorul, scor 1-0. Reușita îl bucură pe mijlocașul aflat pe lista lui Gigi Becali. 

"Sunt foarte fericit că am marcat și mi-am ajutat echipa să câștige. În fiecare meci aș vrea să-mi ajut echipa cu un gol sau măcar o pasă decisivă.

A venit acest gol foarte bine, chiar cu Viitorul. Mă bucur că suntem pe loc de play-off. Îi dau mai multe beri lui Bordeianu pentru pasă.

Nu ne așteptam să fim așa de sus, dar avem un grup unit, omogen. Am câștigat fiecare meci pe merit, nu am jucat fals, la egal niciodată.

Avem un moral foarte bun mergem la Mediaș să nu pierdem", a zis Olimpiu Moruțan la TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
superdaniel72
superdaniel72  •  25 Septembrie 2017, 21:25

cite goluri a dat? sa zicem doar anul acesta???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează