FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima reacție a lui "nea Iulică", "principalul" de miercuri al lui Dinamo + Mutu a oferit ultimele noutăți despre Miriuță

Mihăescu, în centrul imaginii, alături de Rednic
Mihăescu, în centrul imaginii, alături de Rednic

Articol de GSP - Publicat marti, 19 septembrie 2017 17:55

Vasile Miriuţă şi-a reziliat astăzi contractul cu Concordia Chiajna, iar joi va semna contractul cu Dinamo, lucru dezvăluit de Adrian Mutu. 

Așa cum GSP.RO a anunțat, Iulian Mihăescu va conduce echipa la partida cu Concordia Chiajna de miercuri.

"Miriuţă va fi noul nostru antrenor începând de joi. Mihăescu va sta mâine pe bancă. Noi am hotărât aşa pentru că e mai bine. Mâine, nea Iulică va sta pe bancă cu Danciu", a declarat Mutu conform Telekom Sport.

Astfel, Miriuţă îşi va intra în rol abia după meciul cu echipa ilfoveană, prima sa partidă pe banca lui Dinamo urmând să fie la derby-ul cu FCSB de duminică.

Prima reacție a lui Mihăescu: 

"Am fost solicitat făcând parte din cadrul clubului, la scouting. Am fost solicitat pentru acest meci. Am răspuns, normal, pozitiv. Aşa se cade. Sunt de atâţia ani aici şi e un joc foarte greu. Cum spunea şi Adi, băieţii trec printr-o perioadă mai grea.

Poate neîncrederea în ei, dar sper ca mâine să facă un joc bun, să arate şi noului antrenor că merită că au valoare şi să obţină cele 3 puncte. Ar fi de un real folos în situaţia asta şi de bun augur înaintea meciului cu FCSB", a declarat Mihăescu pentru sursa citată. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează