FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Prima reacție a lui Rotaru, patronul CS U Craiova, după ce Mititelu a anunțat că-și face echipă în Liga a 4-a: "Voi susține orice echipă nou-înființată"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iunie 2017 12:25

Mihai Rotaru, finanțatorul echipei CS U Craiova, a comentat planul lui Adrian Mititelu, acela de a reînscrie FC U Craiova în fotbal, în Liga a 4-a, din acest sezon. (Detalii despre proiect aici).

"Dacă suporterii doresc să se atașeze unui club nou-înființat, să o facă. Noi încurajăm orice echipă nou-înființată din Oltenia. Chiar aseară am auzit că a fost înființată o echipă numită Universitatea '48.  Universitatea Craiova nu a murit. Trăiește în Liga 1 și joacă în cupele europene în sezonul viitor", a spus Rotaru la TV Sport ro.

Rotaru a vorbit și despre războiul cu Mititelu pentru palmaresul Științei și susține că el ar deține, de fapt, mărcile Universității Craiova.

"Noi avem toată mărcile înregistrate la OSIM. Leul este al nostru. Clubul Sportiv Universitatea Craiova are o hotărâre executivă și definitivă prin care s-au anulat toate mărcile deținute de Mititelu. Noi nu suntem continuatoarea echipei lui Mititelu, care e în faliment. Noi suntem Clubul Sportiv Universitatea Craiova.

Vom trimite acte la UEFA, ca să se arate că suntem continuatoarea Universității Craiova. Avem o decizie executorie, dar așteptăm să fie și irevocabilă. Clubul Sportiv Universitatea Craiova este unul singur, cel din 1948 până în prezent, care a jucat în semifinalele Cupei UEFA", a adăugat Rotaru.

"CS U se folosește fraudulos de numele Universitatea. Leul e la mine, nu la CSU Craiova. Cei de acolo au câștigat doar un proces privind numele, dar nu au legătură cu leul de pe siglă și cu palmaresul.

Am făcut publică decizia Tribunalului în care s-a stabilit că Universitatea Craiova e continuatoarea echipei din 1948. Îi voi chema în civil pentru a-i reclama că au venit să ne ia nouă activitatea. E un concubinaj între Mircea Sandu și Lia Olguța Vasilescu, ascultați-mă!"  Adrian Mititelu

Citește și: Dialog INCENDIAR la TV în această dimineață » Contre dure între un jurnalist și Mititelu: "Ai ucis cea mai frumoasă echipă din România, plâng la mormântul ei!" / "Nu e adevărat, prindeți fluturi"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
gabryel28
gabryel28  •  24 Iulie 2017, 14:33

Rotarule tu esti o mizerie si locul tau este la puscarie pt fraudele facute statului roman! Echipa ta *** este noua ,infiintata abuziv in liga a doua si promovata cu japca in liga 1 nerespectand regula celor 3 sezoane in ligiile Inferioare. Deci ciné este adevarata universitate ? Forta stiinta si distrugerea clonelor mafiei politice psd

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad_123
vlad_123  •  23 Iunie 2017, 12:57

Ce ne arde frustrarea ca nu a reusit seful sa se imbogateasca de pe urma frf-ului.. dar lasa, ca va face acum echipa noua, liga a 4a, cu palmares, sigla, imn, tot ce vrei. Ca doar toate sunt inregistrate pe numele lui, nu? Haha, cata scl avie :))

fcu1948
fcu1948  •  22 Iunie 2017, 21:28

Cât tupeu pe borfa$ul ăsta care a țepuit statul român cu peste 80 milioane euro! Tocmai el și-a găsit să vorbească de echipe nou înființate, când clona fondată de el, olguța și pesede abia a împlinit 4 anișori de existență! Și încă ceva, pușcăriabilule- SRL-ul tău se numește SC BLUE LION CAPITAL, nu Universitatea Craiova!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează