FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Prima reacție a lui Șumudică după picarea transferului lui Budescu: "Chiar rîdeam cu Dani Coman"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 09:53

Marius Șumudică e dezamăgit de faptul că transferul lui Budescu a picat. Acesta a explicat și cîteva detalii despre vizita medicală amănunțită de la arabi.

"Chiar m-a sunat Budescu și rîdeam cu Dani Coman. Tot ce a făcut aici în atîția ani la vizitele medicale face acolo în 6-7 ore.

Îl controlează de la unghie pînă la ultimul fir din cap. Nu are nici o problemă, a și slăbit 2,5 kilograme pînă să plece. A prins 10 zile de pregătire cu noi.

Dacă pleca Budescu, chiar nu eram nevoiți să-l dăm pe Enache pentru a supraviețui.

Cu banii pe care îi luam pe Budescu terminam campionatul ăsta fără probleme. Mai aveam și banii din drepturi", a zis Șumudică la Dolce.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
386635174879398
Alexandru Chis  •  22 Ianuarie 2016, 15:55

Ridea? Inseamna ca nu era risul lui! Daca Budescu accepta oferta Stelei, la pachet cu Enache, Astra va fi ceva cu... A fost odata! Sumudica este disperat pentru ca in cazul picarii si intelegerii cu Steaua, Astra intra in colaps, I.N. urmind sa mai petreaca vreo citeva luni bune in penitenciar. Si cum lichiditati nu sunt, iar Alibec & Co nu mai are oferte...

vasglo
vasglo  •  22 Ianuarie 2016, 15:55

Radeai Sumudica, dar ala nu era rasul tau! Nu tu l-ai trimis la arabi ca sa nu ajunga la Steaua, zicand ca aia o sa arunce cu bani in el si ca Gigi e mic copil pe langa aia?? Sa te vad pe unde scoti camasa si cum ai sa te rogi de Steaua sa-l mai ia pe Sarmaluta ca sa mai aveti si voi vreun leu de suc si covrigi!..-:)

andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Ianuarie 2016, 14:35

CE FATA ARE ALA DIN POZA,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează