FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Prima reacție a lui Tade după ce a aflat că Reghe nu-l mai vrea la Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 21:42

Gregory Tade a oferit prima reacție după aflarea veștii că nu mai este dorit de Laurențiu Reghecampf la Steaua.

Atacantul francez vrea să discute cu oamenii din conducere și să vadă ce e de făcut. 

"Nu e decizia mea să rămîn acasă. Dacă nu vor să mă ia, asta este. Eu mi-aș dori să rămîn la Steaua. Nu știu nimic. Abia am revenit de acasă.

Mă duc să dorm și apoi voi discuta și cu cei din club. Eu am venit la Steaua să iau campionatul și să joc în Champions League", a zis Tade la revenirea în țară conform Dolce.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  08 Ianuarie 2016, 12:06

isi bat joc de asta, saracul. el nu mai poate juca pana la vara decat la cfr, iar muresan nu-i plateste nici un cent din salariul pe care i l-a acceptat becali. apoi, tade este genul de atacant care poate juca doar in sistemul cu doi atacanti. jocul lui a ajutat enorm fcsb, insa cand nu ai un servant bun, ori un partener acolo in fata, esti considerat lipsit de valoare. nu ma asteptam ca reghewin sa renunte la el!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Ianuarie 2016, 08:00
Postat de ropo pe 07 Ianuarie 2016, 23:58

sictir,cocalare!!!

.) e doar neam prost, asta e evident. nu merita nici macar o portie de dispret. da-i ignore. prapaditul asta nu are treaba cu scopul forumului, totul e evident. bun venit lui sergiu hanca, e un jucator de banda polivalent. cred ca va fi mai eficient decat gavrila sau rotariu. depinde cum se va integra.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Ianuarie 2016, 07:57
Postat de andrei.33 pe 08 Ianuarie 2016, 06:37

Zise adolescentul la pubertate care vrea sa isi umfle muschii undeva si anonim pe forum e cam singura optiune.

nici macar. acel user are grave probleme psihice, e notoriu. se face d ras zilnic prin postari elucubrante, bolnave si demne de mila si compasiunea publica. nu poti sa stii precis : e ***, puscarias evadat, drogat, nebun sau doar un taran prost ? pe mine nu ma preocupa aceasta dilema, dar nici una din variantele de mai sus nu este exclusa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează