FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prima reacție a oficialilor Stelei la aflarea veștii că Reghe are pe masă o superofertă: "Nu e de neglijat"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 19:09

Helmuth Duckadam a comentat informația conform căreia oficialii lui Hamburg sunt prezenți la partida dintre Steaua și Osmanlispor pentru ca la finalul jocului să înceapă negocierile cu Laurențiu Reghecampf. Citește AICI mai multe detalii.

Președintele de imagine al Stelei recunoaște că se bucură pentru că antrenorul roș-albaștrilor poate ajunge în Germania.

"E o veste bună pentru el. Nu e de neglijat o asemenea ofertă dacă ea e reală. Jocul Stelei până acum n-a funcționat, dar noi sperăm că echipa își va da drumul să joace", a declarat Duckadam la TV Dolce Sport.

Duckadam a vorbit și despre numărul redus de spectatori care vor fi pe Arena Națională în această seară, maximum 20.000: "Probabil că jocul nostru din ultima vreme i-a îndepărtat pe suporteri, deși suntem pe locul 1. E păcat totuși că e ultimul joc internațional din acest an".

Meciul dintre Steaua și Osmanlispor se joacă în această seară, de la ora 20:00, în direct pe Dolcesport 1, Pro tv și liveTEXT pe GSP.ro.

Clasamentul grupei:
1. Osmanlispor 7 puncte
2. Zurich 5 puncte
3. Villarreal 5 puncte
4. Steaua 3 puncte

Azi: Steaua - Osmanlispor, Zurich - Villarreal
Etapa viitoare: Villarreal - Steaua, Zurich - Osmanlispor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  25 Noiembrie 2016, 05:43

Dă-l "la legătură" cu Adi Popa şi Mimi ! Sau ţi-e că se stinge Mache ca lumânarea ?

qwerty007
qwerty007  •  25 Noiembrie 2016, 02:15

E o veste bună pentru el. Nu e de neglijat o asemenea ofertă dacă ea e reală...zice Duckadam,deci el din interiorul clubului nu stie daca oferta e reala sau nu...un articol cu ohii si despre ohii !!!

1462194317406925
Colegi de Armata Braila  •  24 Noiembrie 2016, 20:32

Au ce vedea cei de la Hamburg...un super antrenor la Steaua....

Vezi toate comentariile (22)
Comentează