FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

PRIMA REACȚIE! Lăcătuș cere ajutorul lui Hagi și Popescu pentru noua Steaua + Anunțul de angajare făcut în direct la TV și obiectivul îndrăzneț al noii echipe

Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)
Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2016 10:09

Marius Lăcătuș va fi coordonatorul echipei de fotbal a celor de la CSA și începând cu sezonul viitor echipa va fi înscrisă în Liga a 4-a.

"Fiara" spune că așteaptă ajutor din partea lui Hagi și Gică Popescu de la care se așteaptă să primească sfaturi utile în ceea ce privește o Academie de fotbal.

"Am primit mai multe mesaje de susținere decât mă așteptam. Vreau să merg la Gică Hagi și Popescu, să învăț de la ei, dacă vor avea timp să mă învețe. Ei au făcut deja asta, Hagi e un exemplu", a declarat Lăcătuș la ”Ora de sport” de la 6 TV.

Lăcătuș a cerut ajutorul antrenorilor doritori să preia noua echipă de fotbal și spune că obiectivul formației pe care o conduce e să ajungă în Liga 1.

"Am nevoie de oameni care simt pentru Steaua"

"Vom începe din ianuarie. Acum caut să contactez cât mai mulți impresari de jucători. Vreau să aduc cât mai mulți foști steliști care au făcut performanță la Steaua să fie alături de noi. Caut antrenori. Dacă nu-i găsesc, mă bag și ca antrenor, dar cred că voi găsi.

Avem nevoie de oameni care simt ceva pentru Steaua, pentru că Liga a 4-a e altceva. Vor fi alte condiții decât cele cu care sunt ei obișnuiți. Contează însă liniștea. Este termen lung. Vor lucra fără presiune. Cu salariu garantat lunar. Sigur suporterii vor fi alături de noi indiferent în ce ligă jucăm.

Vreau să ajungem în Liga 1 și să jucăm în Ghencea. Acesta e obiectivul. Dar nu ne sperie faptul că avem mulți pași grei de făcut până acolo", a adăugat Lăcătuș.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (55)
10154136483767816
Costi Marculescu  •  13 Decembrie 2016, 23:34

Ma bucur sa aud ce vrea sa faca Lacatus. Bafta Lacatus pentru noua Stea. Imi doresc ca noul club sa fie liber. Fara Gigi sau armata. Si imi doresc ca noua Stea sa joace in Ghencea. Si pe Arena Nationala sa joace. Dar cel mai mult imi doresc sa joace in Ghencea. Dar Laca nu ai vrea sa-i spui noii echipe tot Steaua fara CCA? Iti doresc sa faci o Stea mai puternica decat cea care este in prezent. Bafta!

10154781226969402
Mihai Olaeriu  •  13 Decembrie 2016, 22:07

Extraordinara initiativa. 100% ca Marius Lacatus va reusi sa intemeieze o echipa Steaua cu puternice principii morale. Mai mult ca sigur ca Academia Gheorghe Hagi il va ajuta. Acum e timpul si pentru ceilalti stelisti sa aiba un cuvint de spus. Succes Lacatus si multumim ca ai avut curajul sa incepi acest proiect!

blatistu12
blatistu12  •  13 Decembrie 2016, 21:54

ARMATA CE IA VANDUT LIU BECALI IN 2004?? Sa ne spuna si noua?? De ce nu au tinut de echipa daca etau asa de potenti financiar??. Nu au tinut de echipa ca nu aveauvoie sa joace sub patronajul Armatei, acum cum or sa joace.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează