FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Prima reacție oficială din cadrul FRF în cazul pariorului Șumudică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 17:47

Ediția tipărită a Gazetei de azi a dezvăluit în exclusivitate că Marius Șumudică a mizat frecvent pe partide de fotbal, inclusiv din Liga 1, lucru interzis de regulament.

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a vorbit despre acest subiect, considerînd că antrenorul Astrei nu e implicat în mafia pariurilor.

"Regulamentul e foarte clar. Spune că nici un oficial din România nu are dreptul să joace la pariuri pe echipe din țara noastră. Așa scrie în articolul 60.5.

Există un sistem la UEFA care depistează exact numele care pariază. Cred că există un sistem mai sus de casele de pariuri, prin carduri bancare, prin chestii de genul. Cred că Șumudică e împătimit de pariuri, nu cred că joacă la vreun pont. Mi-e greu să cred că Șumudică știe lucruri necurate", a spus Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, la Dolcesport.

"Dacă va fi suspendat, Șumudică nu va avea voie să antreneze, nu va putea intra la vestiare și nu va putea da declarații în mod oficial la teren" Andrei Vochin

CE SPUNE REGULAMENTUL DISCIPLINAR FRF

Art. 60.5
Fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activități similare care privesc jocurile din competițiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activități se sancționează cumulativ cu:

a) interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani;
b) penalitate sportivă de 300.000 de lei.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (65)
444001919101397
Florean Andrei  •  11 Februarie 2016, 12:49

Vochin ăsta încearcă să pună batista pe ţambal dar, degeaba. Avalanşa a pornit şi Şumudică va fi suspendat doi ani !

portardelegenda
portardelegenda  •  11 Februarie 2016, 10:13

asteptam reactia patriarhului antrenorilor romani ,Apolzan ca el livreaza licentele

wishmaster
wishmaster  •  11 Februarie 2016, 02:46
Postat de valyomanyd pe 10 Februarie 2016, 23:12

Dezvoltati subiectul, stiti amanunte ? :))))Vochin spune ca NU a pariat si tu o dai cu....batman , batman :)))

Vochin spune ca nu crede ca Shumudica face parte din mafia pariurilor, nu ca n-a pariat ... m-ai concentreza-te o dată! :D

Vezi toate comentariile (65)
Comentează