FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Veste bună pentru steliști: "MM își depune dosarul la 1 decembrie!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 23:47

Ion Crăciunescu a venit cu prima veste bună pentru steliști după demisia lui Mirel Rădoi și a anunțat revenirea lui Mihai Stoica. Fostul manager general al campioanei ar putea să fie eliberat la începutul lui 2016.

"MM Stoica își depune dosarul la 1 decembrie și probabil se va întoarce în fotbal. Asta așa, ca să le dau o veste bună steliștilor", a zis Crăciunescu la Digi.

Altfel, tot postul tv citat, Gabi Balint a făcut insinuări cu privire la declarația lui Mirel Rădoi, care a cerut ca viitorul antrenor al Stelei să fie ales dintre "cei care se dau steliști dar au cerut 25.000 de euro ca să vină": "Nu vreau să dau nume". Moderatorul emisiunii, Radu Naum, a insistat și a rostit numele lui Reghecampf, iar Balint a zîmbit ca răspuns.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
florinch
florinch  •  30 Noiembrie 2015, 14:10

Veste buna pentru fcsb: Radoi si-a dat demisia! Veste proasta pentru adversarele fcsb: Radoi si-a dat demisia! Veste proasta (din partea lui Radoi) pentru viitorul antrenor al fcsb: sa aduca bani de acasa pentru a antrena echipa! Veste proasta pentru MM: Nu se poate angaja la fcsb (si nici la alta echipa), are interdictie 4 ani de a activa in fotbal (nici macar ca femeie de serviciu, meserie in care s-a calificat la 'zbarna"). Daca incalca prevederile eliberarii conditionate, se intoarce in celula.

zidane92
zidane92  •  30 Noiembrie 2015, 10:51

Iese la pensie? S-a saturat de "goluri" la mititca?

spion_kop
spion_kop  •  30 Noiembrie 2015, 08:50
Postat de bvd_magheru pe 30 Noiembrie 2015, 05:19

Craciunescu e oltean .

vad ca ai o problema cu oltenii, si Brancusi a fost oltean, ca si ala care a unit principatele romane pentru prima data ... rasismul asta provincial si ieftin ...ma abtin ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează