FOTBAL  »  Superliga  »  STADIONUL ARENA NAȚIONALĂ

Primarul Capitalei a anunțat ce se va întâmpla cu Arena Națională

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 17:52

Primarul Bucureștiului, Răzvan Sava, a declarat astăzi că primăria a solicitat Ministerului Afacerilor Interne și ISU să spună care sunt prevederile legale pentru ca Arena Națională să poată funcționa din nou.

"Primăria Capitalei, ca orice instituție publică din România, este garantul respectării legii. PMB își asumă deschiderea stadionului doar în condițiile legii.

Prevederea legală care va permite deschiderea Arenei Naționale va fi imediat pusă în aplicare, preocuparea Municipalității fiind aceea de a reda acest stadion competițiilor sportive, în condițiile legii", a declarat primarul Răzvan Sava.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează