FOTBAL  »  Superliga  »  RADIO GSP

Primarul Gigi Becali promite 10 biserici în fiecare sector. Ce alte 10 lucruri crezi că va mai face? :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 02 mai 2012 10:35

Patronul Stelei, Gigi Becali, şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei. În cazul în care o să cîştige, acesta a promis că va construi 10 biserici în fiecare sector.

"Dacă voi fi primar, prima şi prima dată vreau să rezolv o problemă de suflet. În fiecare sector din Capitală să construiesc cîte 10 biserici. Să aibă oamenii unde se ruga pnetru bunăstare", a explicat Gigi Becali decizia.

Ascultătorii Radio GSP au reacţionat imediat, venind cu alte propuneri pentru patronul "roş-albaştrilor".
- 10 cabine telefonice ca să poată comunica mai uşor cu Stoichiţă
- 10 echipe de fotbal pentru a fi sigur de titlu
- 10 porunci noi
- 10 universităţi de avocatură pentru că va avea nevoie de o armată de avocaţi la finalul mandatului

Sună şi tu la 0750.100.505 sau 021.406.65.05 la Radio GSP să ne spui ce 10 lucruri crezi că ar trebui să facă în fiecare sector al Capitalei. Click aici pentru a asculta Radio GSP!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
jalemare
jalemare  •  02 Mai 2012, 16:06

avand in vedere ca membrii familiei lui au domiciliul in satul albanez de la marginea capitalei si nu au drept de vot sper sa nu primeasca nici un vot. deci ma bazez si pe faptul ca el nestiind sa citeasca nu va nimeri cu stampiluta tocmai in patratelul in care este inscris numele lui.

maddye_rapidista
maddye_rapidista  •  02 Mai 2012, 15:16

Asta e știre din sport? Interesează pe cineva ce face 'sportivul' Becali?

sibelius
sibelius  •  02 Mai 2012, 14:49
Postat de gabonne1982 pe 02 Mai 2012, 12:08

Biserici avem destule,chiar peste media tarilor ortodoxe.Toata lumea stie cine esti mai belciug,nu mai poti prosti pe nimeni.Daca te gandesti sa profiti de faptul ca suntem un popor realmente credincios,te inseli.Suntem destul de inteligenti incat sa nu amestecam politica cu lucruri care tin de religie.Indiferent ce-ai fi promis,tot nu esti credibil.Gandeste-te ca o mare parte din electorat este reprezentata de tineri,sunt acei tineri stelisti,rapidisti,dinamovisti pe care ei reusit sa-i blamezi ori de cate ori ai avut ocazia.In fata noastra tu nu te poti reabilita,indiferent ce-ai promite

Din pacate tinerii aleg sa nu mearga la vot. E absolut jenant sa vezi candidatii la primaria Bucurestiului: JJ, tata Puiu, Iri....

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close