FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Primarul Timișoarei anunță trecerea palmaresului istoric la ACS Poli: "Astăzi am primit înștiințarea"

Articol de - Publicat vineri, 05 februarie 2016 15:03

Nicolae Robu, edilul-șef al Orașului de pe Bega, a anunțat azi că clubul din Liga I va putea beneficia de palmaresul istoric al Politehnicii Timișoara.

ACS Poli avea o înțelegere pentru palmares cu asociația lui Viorel Boiț (AFC Politehnica), cea care cedase pe 25 de ani dreptul de folosire a numelui și culorilor tradiționale societății lui Marian Iancu, intrată între timp în colaps. Astăzi, Nicolae Robu a anunțat triumfător că acel contract a fost întrerupt printr-o decizie în instanță și că a așteptat din toamnă să facă anunțul pentru a nu mai exista căi de atac.

”Dreptul de a le utiliza este doar temporar la ACS Poli, din cauza unui contract semnat de Politehnica Timișoara și societatea comercială a lui Marian Iancu pe termen foarte lung. Fără să vorbesc despre asta până acum, am tăcut și am acționat.

Astăzi am primit înștiițarea că s-a încheiat procesul, am în faţă sentința definitivă prin care acel contract care prevedea că dreptul de utilizare a numelui, culorilor şi palmaresului Politehnicii Timişoara în fotbal a fost reziliat. Instanța a reziliat acel contract, prin urmarea ACS Poli Timișoara nu este numai proprietara numelui, culorilor și palmaresului, ci și unicul îndrituit să le folosească”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai făcut pînă acum numeroase anunțuri că palmaresul istoric e de fapt la ACS Poli. Culmea, în sezonul în curs echipa actuală din Liga I obținu-se acordul de a purta alb-violetul în combinație cu denumirea de ”Poli Timișoara” chiar de la societatea aflată în insolvență, SC FC Politehnica Timișoara SA.

Portar din Israel cu șapte minute în ediția 2015-16

ACS Poli va efectua în această săptămînă și a cincea mutare a iernii. Postul cu probleme, cel de portar, va fi acoperit prin sosirea lui Ram Strauss (23 ani). Acesta a bifat însă în toamnă doar șapte minute la fosta sa echipă, Hapoel Tel Aviv.

”Strauss, Smaranda și Rusu vor lupta pentru post”, a spus azi Florin Marin după primul antrenament de la revenirea echipei din Antalya.

Timișorenii vor mai disputa un singur meci amical înainte de reluarea campionatului. Duminică, adversar va fi modesta Millenium Giarmata (locul 15 în C4).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
turbozero
turbozero  •  05 Februarie 2016, 18:14

si Zambon ce zice?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  05 Februarie 2016, 16:55

urmeaza falimentul lui ACS...

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  05 Februarie 2016, 16:43

Părerea și sugestia LUI oltenia.universitatea.Craiova par chiar interesante!Mai lipsește ESENȚIALUL:un investitor SERIOASE care sa fie chiar...Serios!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează