FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

Primăria Timişoarei, găsită vinovată pentru finanţarea ilegală a clubului ACS Poli! Suma uriaşă care trebuie recuperată

Articol de - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 22:23

Administraţia Nicolae Robu a pierdut definitiv procesul împotriva Curţii de Conturi, privind finanţarea ilegală a clubului ACS Poli Timişoara, se arată o decizie a Curţii. 

Conform raportului făcut de Curtea de Conturi, primăria a alocat ilegal bani atât clubului de fotbal ACS Poli, pentru cele de handbal, HC Politehnica, baschet, BC Timişoara şi rugby, Timişoara Saracens.

Printre cei găsiţi vinovaţi se numără şi primarul Timişoarei, Nicolae Robu, iar concluziile raportului notează că prejudiciul va trebui recuperat.

"Este absolut scandalos cum procedează Curtea de Conturi, și eu am niște propuneri de îmbunătățire a legislației ca să îi oprească pe cei de la Curtea de Conturi de la astfel de atitudini. Şi după legislaţia actuală rezultă că, după ce o hotărâre de consiliu local sau judeţean intră în vigoare şi nu este atacată de Instituţia Prefectului în timp de şase luni, devine legea locală", a fost reacţia lui Nicolae Robu.

25.000.000 de lei e suma totală dată de primărie între 2012-2015 doar echipei ACS Poli

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
respect2014
respect2014  •  05 Octombrie 2017, 10:42

Declaratia lui mi se pare maxim pentru ce inseamna politica din Romania de astazi. "eu am niște propuneri de îmbunătățire a legislației ca să îi oprească pe cei de la Curtea de Conturi de la astfel de atitudini". Deci..."Daca voi credeti ca am incalcat legea, o sa o schimb ca sa fie in asa fel incat sa nu fi facut acest lucru". INCREDIBIL!

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Octombrie 2017, 10:29
Postat de haideusicfr pe 05 Octombrie 2017, 10:28

Doar CFR-ul poate singura echipa 100% privata a fost luata la bani marunti ,bagata in insolventa ,penalizata ,batjocorita.Doar ca nu mor caii cand vor cainii!

Dezolantele tribune goale...

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Octombrie 2017, 10:28
Postat de Manu Ion pe 05 Octombrie 2017, 08:57

Sa ne spuna cineva cum sunt finantate legal echipe precum Chiajna,Voluntari,Iasi ????

Doar CFR-ul poate singura echipa 100% privata a fost luata la bani marunti ,bagata in insolventa ,penalizata ,batjocorita.Doar ca nu mor caii cand vor cainii!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează