FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primele 3 propuneri pentru a-l înlocui pe Rednic! Către cine s-a orientat Negoiță

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 00:31

Rednic nu dă semnale că vrea să continue la Dinamo, dar clubul îl păsuiește până la finala Cupei României. Au apărut primele 3 propuneri: Contra, Ando și Miriuţă.

Cer noros în Ștefan cel Mare. Se face luna și Mircea Rednic tot nu semnează extinderea contractului. De fapt, ce se întâmplă cu tehnicianul de 54 de ani, de ce nu dă un răspuns clar?

“Puriul” trebuie să anunțe într-o săptămână dacă acceptă prelungirea contractului. Negoiță îi oferă 10.000 de euro pe lună, tehnicianul vrea 15.000 și un buget mare de transferuri.

Gazeta Sporturilor de astăzi dezvăluie bugetul clubului din Ștefan cel Mare, ultimele detalii privind situația băncii lui Dinamo și care sunt perspectivele pentru următorul sezon! Află totul la chioșcuri sau downloadând Gazeta Digitală, de AICI!

Tot în Gazeta de astăzi:

 // Campioana recesiunii. Astra a tăiat salariile, Steaua le-a avut pe cele mai mari!
// Fotbal fără monopol. Cum s-a transformat radical Liga 1 în ultimul deceniu!
// A pierdut și titlul, și Euro! Nicușor Stanciu n-a mai dat randament și nu mai joacă în Franța!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (69)
seychelles
seychelles  •  05 Mai 2016, 11:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

805956272870495
Bogdan Irimia  •  04 Mai 2016, 15:55

Când ţi-o furi cu 4-2 de la Astra, pleci capul şi nu mai comentezi când ţi se oferă 10.000 de euro. A avut un început bun de campionat, dar în playoff Rednic şi-a dat cu firma în cap... Mai lasă-ne, "Puriule"!

ionut.07
ionut.07  •  04 Mai 2016, 15:28

De mult timp am spus ca, odata iesiti din insolventa, vom vedea daca acest proces a fost folosit ca pretext de Negoita pentru a nu investi sau daca va face investitii majore, asa cum afirma, dupa ce clubul va iesi din insolventa. Ei bine, Dinamo a iesit din insolventa inca din toamna, iar investitiile in iarna, referindu-ma strict la lotul echipei, au fost... inexistente. Da, intr-adevar, Rednic, de foarte multe ori, chiar si-n acest campionat, dar si pe parcursul intregii sale cariere, a daramat tot ce-a construit (dovada sta faptul ca nu a ramas mult timp la niciun club), dar, in acest sezon, nu a avut deloc suportul financiar al patronului. Ma tem ca Negoita nu are puterea financiara sa sprijine acest club. In campionat, cum, necum, consecinte mari nu vor fi, data fiind si valoarea, la fel ca investitiile, din ce in ce mai scazuta din fotbalul nostru, insa nici progrese nu vor exista deloc. Fotbalul romanesc va ajunge, dpdv financiar, la fel ca gimnastica romaneasca, iar Negoita, cu locurile 1-3, se va putea bucura de banii primiti de la televiziunile care difuzeaza meciurile de fotbal. Asta si... cam atat. Ramanerea lui Rednic este vitala in contextul omogenizarii lotului, a continuitatii, dar si a dorintei de a obtine mai mult in viitor.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează