FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FCSB 0-1

Primele critici pentru FCSB după victoria chinuită cu ACS Poli: "Trebuie să-i dea de gândit"

"Am făcut un meci modest din păcate. Avem mari probleme în apărare, mai ales la fazele fixe. Trebuie să ne dea de gândit în vederea meciurilor cu Plzen. Jucătorii sunt prea individualiști, avem valoare, dar nu o demonstrăm. De aici jocul încâlcit. Contează cele 3 puncte! Avem 6 în total, anul trecut am pierdut campionatul deși am terminat la egalitate cu Viitorul", a zis Helmuth Duckadam la TV Digi Sport. "Budescu, Alibec și Teixeira nu joacă la nivelul lor. Jocul de echipă suferă. Toți joacă pentru ei, FCSB joacă slab. Azi trebuia să fie o diferență între cele două echipe", a zis Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 23:08

Președintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, dar și Gabi Balint, critică jocul echipei roș-albastre din meciul cu ACS Poli Timișoara, câștigat până la urmă, 1-0. 

"Am făcut un meci modest din păcate. Avem mari probleme în apărare, mai ales la fazele fixe. Trebuie să ne dea de gândit în vederea meciurilor cu Plzen. Jucătorii sunt prea individualiști, avem valoare, dar nu o demonstrăm.

De aici jocul încâlcit. Contează cele 3 puncte! Avem 6 în total, anul trecut am pierdut campionatul deși am terminat la egalitate cu Viitorul", a zis Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

"Budescu, Alibec și Teixeira nu joacă la nivelul lor. Jocul de echipă suferă. Toți joacă pentru ei, FCSB joacă slab. Azi trebuia să fie o diferență între cele două echipe", a zis Gabi Balint la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
alex_1973
alex_1973  •  22 Iulie 2017, 10:01

Ăstia chiar vor rezultate cu Dica pe banca.Este normal ce se întâmplă când aduci slujitori și nu antrenori.

haideusicfr
haideusicfr  •  22 Iulie 2017, 09:51

Voi chiar ganditi ceva ?

saviola2_8
saviola2_8  •  22 Iulie 2017, 09:23
Postat de triple.core.hd pe 22 Iulie 2017, 09:19

saviola, esti troll? mi se paruse ca nu..

nu, nu sunt, dar tu vezi ce comentariu are acel Robert? ii intorceam favorul, atata tot:)

Vezi toate comentariile (32)
Comentează