FOTBAL  »  Superliga  »  REACŢIE

Primele declaraţii ale lui Tănase după gestul prin care i-a înfuriat pe suporteri: "Şi ei ne înjură pe noi!"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 martie 2015 14:31

Cristi Tănase şi-a ieşit din minţi la finalul partidei cîştigat de Steaua în faţa Viitorului, scor 4-1, şi a avut un schimb de replici cu propriii suporteri. Mai mult, acesta a scuipat în direcţia fanilor.
"Chiar îmi pare rău pentru ieşirea avută, însă lumea trebuie să înţeleagă faptul că există, totuşi, o limită. Acolo, în apropierea tunelului de la tribuna a doua, există un grup de oameni care, la toate meciurile, ne înjură pe noi, jucătorii adverşi, personalul de securitate sau reporterii televiziunilor deţinătoare de drepturi, lucru care poate fi confirmat de oricine.

Sînt conştient de faptul că nu am procedat elegant, dar nu ştiu cîţi oameni ar rezista cît am rezistat eu la atîtea apostrofări şi înjurături. Noi avem nevoie ca adevăraţii suporteri să fie alături de noi şi să ne încurajeze, nu de oameni care să ne jignească mereu, indiferent dacă pierdem sau cîştigăm la scor, cum a fost cazul chiar în acest meci.

De asemenea, nu consider că este normal ca acum să mi se construiască o imagine negativă în mass-media, nespunîndu-se nimic despre gesturile spectatorilor la adresa mea şi a colegilor mei. Oamenii care mă cunosc ştiu ce fel de persoana sînt.

De asemenea, aş dori să transmit tuturor susţinătorilor echipei al carei căpitan sînt că dorim, la fel ca şi ei, să cîştigăm toate meciurile, dar avem nevoie de susţinerea lor pe întreaga durată a unei partide, indiferent de scor", a spus Cristi Tănase pentru site-ul oficial al Stelei.

Citeşte şi: Tănase, primul căpitan din istoria Stelei care-şi scuipă suporterii » 6 episoade în care a fost Păcală din Ghencea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (98)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  25 Martie 2015, 12:01

Primele declaratii ale lui tanase : ” beeeeee...si el injura la noi...deci si eu injura la ei..dăăă...” :))))))))))))))))))))))))))))))))

ticutroya
ticutroya  •  25 Martie 2015, 08:53

Cum , Tanaseeeeeeeee !!!!??

liviuemil
liviuemil  •  24 Martie 2015, 22:50
Postat de costanb pe 24 Martie 2015, 20:16

Acestia de la gazeta s-au comportat decent,numindu-l "pacala" cand de fapt dodel (cu d mic) cand de fapt el este un PROST.

Ca sa vezi unde era ... jav*ra desteapta!!!!

Vezi toate comentariile (98)
Comentează