FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Primele declarații ale noului transfer al Stelei: "Îmi place concurența, sunt conștient de ce sunt aici"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 februarie 2017 14:56

Steaua a perfectat astăzi cea de-a patra mutare a iernii, reușind să-l înregimenteze pe Marian Pleașcă (27 ani)- DETALII, AICI

"Nu au durat mult negocierile. Sincer, mă aşteptam să-mi găsesc o echipă, să pot să joc mai departe. Eram liber de contract. Mă simt pregătit, nu am nicio problemă. E un pas destul de important în cariera mea şi mă bucur că am ajuns la cea mai bună echipă din România din toate punctele de vedere.

Sunt conştient că sunt la Steaua şi voi profita de fiecare şansă pe care o voi avea. N-am vorbit decât cu Pintilii, pe care îl ştiu de la Pandurii. E benefică această concurenţă, chiar dacă sunt mulţi jucători care pot evolua pe acest post. Sper să rămân şi din vară la Steaua",  a spus Pleașcă după semnarea contractului, conform TV Dolce Sport.

La Steaua, Pleașcă va evolua în flancul drept al apărării, în locul lui Mihai Bălașa, cel care i se va alătura lui Tamaș în centrul apărării. 

Cum ar putea arăta Steaua după transferurile din această iarnă: Niță - Pleașcă (Enache), Bălașa, Tamaș, Momcilovici - Pintilii, Muniru - Jakolis, Achim (Boldrin), De Amorim - Alibec (Gnohere)

Alibec, Gnohere, Bălașa și Pleașcă sunt cele patru transferuri realizate de Steaua în această iarnă.

13e numărul pe care Pleașcă îl va purta la Steaua

76 meciuri,
1 gol și 4 pase decisive a strâns Pleașcă în 8 sezoane petrecute în Liga 1. Fundașul  a bifat și o apariție în tricoul primei reprezentative, în meciul amical cu Belgia din 2011 (1-2)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
bakunin
bakunin  •  09 Februarie 2017, 19:09
Postat de ortega pe 09 Februarie 2017, 19:08

Ăsta are nume predestinat ... PLEÁȘCĂ, plești, s. f. 1. (Pop. și fam.) Câștig neașteptat (de obicei nemeritat) obținut fără muncă; chilipir. ◊ Loc. adv. De (sau pe) pleașcă = de pomană, fără bani. 2. (Înv.) Pradă (de război), jaf, captură; rechiziție. – Din bg., sb. pljačka. sursa: DEX '09 (2009)

***...*** ***, ***? :))))))) ***, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  09 Februarie 2017, 19:10
Postat de martinpen pe 09 Februarie 2017, 15:15

Cat a primit impresarul, se poate sti ? N-ar surprinde pe nimeni daca s-ar afla ca a luat un procent de 20-25 % din salariul de baza...

*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  09 Februarie 2017, 19:08
Postat de cpt.ahab pe 09 Februarie 2017, 15:23

Soția aduce Pleașcă, soțul îl va face Fleașcă!

***...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close