FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Primele explicații oficiale: motivul pentru care Dan Petrescu l-a trimis pe Alexandru Ioniță la echipa a doua a CFR-ului

FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2018 19:24

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, a lămurit "expulzarea" temporară a lui Alexandru Ioniță la "satelitul" din Liga 3-a, dar dă asigurări că mijlocașul de 23 de ani nu are nicio problemă și va deveni rapid un om de bază în "Gruia". 

"Ioniţă nu are nicio problemă de vreun fel, nici de sănătate, nu e accidentat. Dan Petrescu a considerat că mai trebuie să se pregătească să ajungă titular la prima echipă. E greu să joci titular în primul "11" al nostru, care este unul de mare valoare.

Dar sunt convins că Ioniţă are valoare, ştim cu toţii că are valoare. Eu aştept momentul când va juca titular şi, când o va face, sper să o facă aşa de bine că după aceea nici să nu ne mai gândim să-l scoate din primul "11". Mingea e la el, depinde de el", a declarat Iuliu Mureșan, la TV Telekom Sport.

1.000.000 €i-a plătit CFR Cluj Astrei Giurgiu pentru transferul lui Ioniță

1 gol

în 4 meciuri a reușit Ioniță de la venirea la CFR. Acesta a punctat în victoria cu Juventus București, 2-0

Vezi și: Dan Petrescu l-a trimis pe Alexandru Ioniță în Liga a 3-a, alături de alte 7 nume!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
minell73
minell73  •  15 Martie 2018, 07:53

Macar sa-l bage cu fcsb. Da 2-3 goluri, le innoada putin picioarele, si pe urma poate sa-l duca iar la cealalta echipa. :))))

mosvasile
mosvasile  •  14 Martie 2018, 19:59

Cred ca MM "tine legatura"cu Petrescu!Inca o dovada ca Petrescu e blat cu "investitorul"cel milostiv!Auzi,auzi,clubul da multi bani pe Ionita,pentru echipa a 2-a!La fel si pe Costache!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează