FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Primele nume importante care părăsesc Dinamo! Mircea Rednic a anunțat cei 3 titulari care vor pleca

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2015 09:21

Dinamo a cîștigat clar meciul cu Petrolul din deplasare, scor 3-0, însă Mircea Rednic are în continuare probleme de lot. Antrenorul încă nu știe pe cine se va baza și în sezonul viitor. 

Tehnicianul a dezvăluit aseară că sînt șanse minime ca Elhamed și Bunoza să mai continue și din sezonul viitor în "Ștefan cel Mare". 

”În cazul lui Elhamed situația nu este deloc una bună. Cei de la Ashdod ne-au transmis că nu-l mai lasă la noi, de fapt nu-l mai lasă deloc în România, au și alte oferte.

Nici la Bunoza nu știu ce va fi, am înțeles că și el se va întoarce acolo”, a spus Mircea Rednic la DigiSport.

De asemenea, antrenorul a recunoscut că și Vali Lazăr are mari șanse să plece: "Vali Lazăr nu a fost scos din lot, el a fost accidentat. La el situația este alta. Am ținut cont de dorința lui din declarațiile pe care le-a făcut că vrea să plece în altă parte, de tot ce s-a petrecut în ultima vreme, am fost de acord că n-avem nimic împotrivă. Nu ținem pe nimeni cu forța la Dinamo". 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
redbuldog
redbuldog  •  25 Mai 2015, 15:01

Vai de capul lui Neaghoitza asta...pai cat vrea el sa dea pe singurii fotbalisti adevarati din lotul lui Dinamo!?Bunoza e fotbalist de 1,5 mil iar Hatem de 1 mil,fara discutie se vor gasi cumparatori,dupa cum au evoluat saracii,cu pasiune si determinare,sperand ca vor fi pastrati de acest ,,pseudo-investitor''care de 2 ani nu a invatat ce inseamna acest fenomen si care probabil doreste sa ,,puncteze''cu pagini (mai..)negre in istoria clubului!

mitroi2008
mitroi2008  •  25 Mai 2015, 14:53
Postat de guyencea pe 23 Mai 2015, 10:47

Pleaca cei mai buni! Raman alde Barboianu....

Pai si ce-i cu Barboianu? Pana la urma, e simbol in Ghencea! :)))

kmkaze
kmkaze  •  24 Mai 2015, 12:56

Pai cum sa-i pastreze *** de negoita, doar nu vrei sa dea faliment in buzunaru sau, stati linistiti ca vin niste loturi de la Otelul si Ceahlaul care au retrogradat suta la suta. Ohoo jucatori sunt pe piata :))))))))) vai de noi fratilor, daca e adevarat si nu-i va pastra pe elhamed si bunoja e clar ca la anu ne luptam la play-outt.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează