FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Primele probleme ale Astrei după câștigarea campionatului » 7 oameni de bază sunt la final de contract

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 13:19

Astra va avea mari probleme în această vară dacă nu va reuși să le prelungească contractele mai multor jucători importanți, care începând de la 1 iunie vor fi liberi de contract.

Dani Coman a dezvăluit la Digi că nu mai puțin de 7 fotbaliști sunt în această situație. Printre ei se numără câteva nume importante.

Trei din 4 fundași vor putea pleca liberi. Probleme vor fi și la mijlocul terenului, dar și în ofensivă, dacă Daniel Niculae nu va fi convins să rămână. 

Pedro Queiros, Valerică Găman, Florin Lovin, Takayuki (împrumut terminat), Daniel Niculae, Oros, Geraldo sunt jucătorii care sunt la final de contract cu Astra.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
thedronius
thedronius  •  03 Mai 2016, 17:41

In afara de Gaman si posibil Seto, nu cred ca dupa restul ar avea de ce sa suspine astia de la Astra...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează