FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Primele reacții din tabăra Stelei după decizia de eliberare a lui Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2016 15:20

Tribunalul Ilfov a decis azi ca Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, să fie eliberat condiționat. Vezi detalii.

Astfel, Mihai Stoica  are mari șanse să revină lângă cei de la Steaua, chiar dacă în următoarea perioadă nu ar putea ocupa aceeași funcție pe care o avea când a fost arestat.

Laurențiu Reghecampf și Thomas Neubert au fost primii dintre cei de la Steaua care și-au exprimat bucuria la aflarea veștii eliberării lui MM.

Reghe a postat pe Facebook o poză cu el și Mihai Stoica și mesajul "Bine ai revenit US 27". 

 

Bine ai revenit ! ❤️

Și Neubert și-a exprimat bucuria după eliberarea lui MM Stoica. "Bravooooo!!!! Bine ai venit!!! I am soooo happyyyyyyyyy !!!!!!!!", este mesajul preparatorului fizic. 

 

Bravooooo!!!!Bine ai venit!!!I am soooo happyyyyyyyyy !!!!!!!!

Posted by Thomas Neubert on Monday, February 15, 2016

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
10205534950553217
Vlad Silvas  •  15 Februarie 2016, 22:18

FCSB =Campioana la puscariasi...si mai au tupeu unii oieri sa mai comenteze de cea mai tanara echipa din campionat= Dinamo :)...sa va fie rusine!!!!

ortega
ortega  •  15 Februarie 2016, 20:28

fcsp = fcspușcăria ...

para.para
para.para  •  15 Februarie 2016, 20:20

Intr-o tara ca romanika, doar nulitatile atrag rating, trafic si click-uri.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează