FOTBAL  »  Superliga  »  REACŢII

Primele reacţii după ce Astra şi CFR Cluj au fost ameninţate de UEFA cu excluderea din Europa » Giurgiuvenii: "Avem probleme din cauza lui Dinu Gheorghe"

Articol de - Publicat marti, 23 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 decembrie 2014 12:00

UEFA le-a pus ieri în vedere grupărilor Astra şi CFR Cluj că sînt excluse din competiţiile europene timp de 3 sezoane dacă nu-şi vor plăti datoriile către alte cluburi, angajaţi şi către stat pînă la 31 ianuarie 2015. (Detalii AICI)
Narcis Răducan, preşedintele Astrei, a reacţionat pentru GSP.ro în legătură cu acest subiect:

" UEFA va lua decizia de a ne exclude din competiţiile europene doar dacă nu vom plăti acele datorii, însă noi sîntem liniştiţi. Noi avem de primit sume duble de bani faţă de datoriile pe care le avem, aşa că pînă la 31 ianuarie toate aceste probleme se vor rezolva.

De cînd am aflat de această decizie sîntem într-o comunicare continuă cu UEFA, dar repet, lucrurile se vor rezolva", a spus Narcis Răducan.

Clubul Astra a emis şi un comunicat de presă în care prezintă situaţia în care se află formaţia giurgiuveană în acest moment.

"Sancţiunea de „excludere” din Cupele Europene, pentru următorii trei ani este valabilă doar în cazul în care Astra Giurgiu nu dovedeşte, la data de 31 ianuarie 2015, că a plătit restanţele financiare scadente la 30 septembrie 2014!

O dată rezolvată problema reeşalonării impozitelor către bugetul de stat, lucru reuşit luna aceasta, nu vor fi probleme în asigurarea stabilităţii financiare a clubului, care, totuşi, are de încasat peste 3 milioane de euro, în retur, din drepturile TV şi sumele asigurate de UEFA pentru calificarea în grupele Europa League.

Sîntem în contact permanent cu UEFA pentru a pune la dispoziţie toate actele necesare soluţionării problemelor apărute, multe dintre ele cauzate de haosul din managementul asigurat de fostul preşedinte (ne confruntăm, zi de zi, cu tot felul de surprize – contracte de comision de care nu s-a ştiut, neînregistrate în club). Chiar şi aşa, sîntem siguri că Astra va îndeplini condiţiile pentru a participa în Cupele Europene", se arată în respectivul comunicat.

100.000 de euro este amenda primită de Astra din partea UEFA

150.000 de euro este penalitatea pe care CFR Cluj trebuie să o dea către UEFA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
adicn
adicn  •  23 Decembrie 2014, 20:56
Postat de gicapuia pe 23 Decembrie 2014, 19:40

Domnule Narcis Raducan cautati cu atentie. Aveti sanse mari sa gasiti un contract cu Surdu sau Casio!

Omule, m-ai făcut să râd în hohote :))

gicapuia
gicapuia  •  23 Decembrie 2014, 19:40

Domnule Narcis Raducan cautati cu atentie. Aveti sanse mari sa gasiti un contract cu Surdu sau Casio!

redshow
redshow  •  23 Decembrie 2014, 15:58
Postat de redshow pe 23 Decembrie 2014, 15:54

...pacat nu mai au Dinamo-urile din Blocul Ex-Sovietic sa umileasca :))))

PE CINE SA UMILEASCA

Vezi toate comentariile (24)
Comentează