FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Primele reacţii după demisia lui Grigoraş: "Sîntem bulversaţi, nu ne vine să credem"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 15 ianuarie 2013 15:54

Petre Grigoraş şi-a dat demisia de la Pandurii Tg. Jiu în această dimineaţă, cu doar o zi înaintea începerii pregătirii de iarnă.

Preşdintele Pîrvulescu a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de GSP.RO: "A fost o despărţire pe cale amiabilă cu Petre Grigoraş, restul rămîne doar în interiorul clubului nostru. Au fost doi ani şi jumătate frumoşi. În această dimineaţă am vorbit cu el şi am stabilit de comun acord cu domnul Condescu să ne despărţim", a spus oficialul gorjenilor la GSP TV.

Pîrvulescu a anunţat că la Pandurii va fi tot un antrenor român, la fel cum a anunţat în exclusivitate şi GSP.RO: "Vom anunţa în aceste zile numele viitorului antrenor. Vrem un român, eu nu sînt adeptul străinilor, pînă se adaptează durează, iar noi vrem locurile 2-4. Posibil să fie şi Ioan Andone, a avut rezultate peste tot, a jucat în Liga Campionilor, dar pînă acum nu s-a vorbit cu nimeni".

Alexandru Maxim a intervenit la GSP TV şi nu-i venea să creadă după vestea aflată: "Sînt puţin bulversat, acum 5 minute am aflat şi eu. Nu ne vine să credem, am vorbit şi cu colegii mei. Domnul Grigoraş ştia ce să ne ceară, cum să discute cu noi. Îmi pare foarte rău că a plecat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
liviuemil
liviuemil  •  16 Ianuarie 2013, 02:12

Acum sa te vad, Maxime !!!!

pireusx
pireusx  •  15 Ianuarie 2013, 22:29

... restul jucatorilor ...mai ales cei mediocrii trebuie sa se gandeasca bine cand fac un pas in viata lor sportiva ca nu se stie niciodata ... prinzi un contract sau stai ca mitea pe bara ...

pireusx
pireusx  •  15 Ianuarie 2013, 22:21
Postat de daniel68 pe 15 Ianuarie 2013, 19:41

Saracul Maxim!Oare isi va da seama ce gresala a facut?Mentalitate de timpitel,l-a umflat putin presa ,gata ,hop in bratele lui Pamfilie,doar ce poti face la Tg JIU nu sunt fete asa frumoase!))) Din pacate nu cred ca va avea o cariera ascedenta.Sper sa-i lumineze D-zeu mintea.

Ce gresala sa faca mah... pai daca eram in locul lui nici eu nu mergeam la stana... si nu neaparat sa sunt polist ... el sigur o vede ca o meserie si ca o sansa sa castige bani cat poate juca. Daca merge la steaua ii da behehecali un salariu de 100000 pe an sau sa zicem 150000 dar nu cred ca e cazul ... si-l tine vreo 5 ani asa cat e contractul... dupa aia ori mai sta (daca-i bun ) ori pleaca pe mai putin. Dar daca pleaca el la o echipa cu bani pe 500000 sau si 300000 pe an ... in 5 ani il doare la salam ... viata de fotbalist e scurta si el trebuie sa-si faca un viitor. Cine nu ar vrea un salariu bun??? Noi gandim tot timpul ca niste suporteri ... Cariera face Messi , Ronaldo ...etc

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close