FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - ASA TÎRGU MUREŞ 2-1

Primele reacţii după FC Braşov - ASA Tîrgu Mureş! Ştefan Grigorie iese la atac: "Gorobsov trebuia eliminat!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 22 august 2014 20:48

FC Braşov a cîştigat meciul cu ASA Tîrgu Mureş de pe teren propriu, scor 2-1. Antrenorul oaspeţilor, Adrian Falub, consideră că echipa sa nu a făcut un joc slab, însă ratările repetate au dus ca meciul să fie pierdut. 

"Meritam mai mult. Am ratat foarte multe ocazii. E greu să iei vreun punct astfel. N-am făcut un joc slab, păcat de efort, doar că am arătat ca o echipă imatură. În rest, am avut cîteva faze foarte bine reuşite.

Trebuie gestionate cu mult mai multă atenţie fazele. Din punct de vedere al jocului nu am arătat deloc rău, atît că am ratat ocaziile cu prea multă uşurinţă.

Am pierdut 3 puncte! Ne va fi foarte greu cu Botoşani acasă. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Oricum, azi am pierdut prosteşte", a spus Falub la Look TV.

"Am cîştigat cu şansă, însă sînt semne care îmi dau speranţe. Ne-am recăpătat încrederea. Ei au jucat foarte bine, au ratat multe ocazii mari. Aştept mai multe de la Ştefan Grigorie, pentru că are experienţă. El trebuie să ne ajute mai mult. Trebuie să organizeze jocul", a spus Adrian Szabo.

"Gorobsov m-a lovit cu cotul. Cred că pentru o astfel de intervenţie se impunea cartonaşul roşu. Trebuie să luăm punct sau puncte şi din meciul cu Dinamo.

Eu cred că putem pregăti bine meciul şi putem pleca neînvinşi din Ştefan cel mare", a spus Grigorie la Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
danms
danms  •  22 August 2014, 21:42

Falub draghe, dacă tu spui că „prostește”, noi că ce se mai zicem ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează