FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Primele transferuri de la venirea noului investitor al CFR » Un jucător dorit de Dinamo a ajuns la o altă echipă

Liviu Antal // Foto:cfr1907.ro
Liviu Antal // Foto:cfr1907.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 februarie 2017 12:36

CFR Cluj are un nou investitor, care a început deja să facă transferuri. Liviu Antal a fost anunțat astăzi oficial ca fiind noul jucător al ardelenilor. Acesta va purta numărul 18.

Mijlocașul român a jucat ultima dată pentru Pandurii Târgu Jiu, echipă pe care a părăsit-o în această iarnă din cauza problemelor financiare de la club.

"A fost o iarnă agitată, ne-am luptat mult să aducem toate actele de la Hapoel Tel Aviv, echipa cu care Liviu are un litigiu la FIFA. Le mulţumesc şi celor de acolo pentru înţelegere, i-au eliberat toate actele lui Liviu, deşi există un litigiu pe rol pentru o sumă consistentă. Ăsta a fost motivul pentru care nu am putut procesa contractul cu Anorthosis, pentru că nu au ajuns actele la timp, însă acum este totul în regulă.

Liviu, înainte de a fi jucătorul meu, este prietenul meu, e un băiat de mare caracter, care merită să ajungă la o echipa mare, aşa cum este CFR Cluj. Negocierile cu cei de la CFR au fost scurte şi profesioniste, aici sunt oameni competenţi cu care ne-am înţeles imediat. Cred că CFR este locul perfect pentru el în acest moment", a declarat impresarul Bogdan Apostu pentru GSP.ro.

"Mă bucur că am semnat cu CFR, este o echipă importantă a fotbalului românesc. Îi mulţumesc lui Bogdan Apostu pentru ajutor, a rezolvat toată situaţia cu actele de la Hapoel, deşi era o situaţie complicată, eu fiind în litigiu cu ei. De asemenea, le mulţumesc celor de la CFR pentru încredere, le promit suporterilor că nu-i voi dezamăgi şi că voi da totul pentru echipă!" Liviu Antal 

"După ce ieri anunțam semnarea jucătorului croat Dino Spehar, astăzi clubul de fotbal CFR 1907 Cluj anunță semnarea unui contract cu jucătorul Liviu Antal. Mijlocașul de 27 de ani va purta la CFR tricoul cu numărul 18", anunță site-ul oficial al ardelenilor.

Liviu Antal a mai jucat de-a lungul carierei la Concordia Chiajna, Târgu Mureș, Oțelul Galați, FC Vaslui, Genclerbirligi, Beitar Ierusalim și Hapoel Tel Aviv.

Conform surselor GSP.ro, Antal a mai fost dorit în această iarnă de Dinamo, însă Adi Mutu a negat această variantă.

CFR Cluj
Antrenor: Vasile Miriuță (confirmat)
Veniri: Bumba (liber de contract), Deac (Tobol)
Plecări: Hodgyai (contract reziliat), C. Ene (Pandurii), Dino Spehar (RNK Split), Liviu Antal (liber de contract)

700.000 €e cota de transfer a lui Antal, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 Februarie 2017, 14:13

OK.vine sau pleaca ?

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Februarie 2017, 14:12

Care vine si care "pleaca" dintre Bumbicut si Antalut? Glumesc, a fost o greseasa de scris.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Februarie 2017, 14:10
Postat de dinamo_fan pe 10 Februarie 2017, 12:55

pacat, imi placea de Antal. ar fi fost un transfer bun chiar daca era iesit din forma in ultimul timp. cred totusi ca ne-am acoperit la mijloc.

nici n-ai vazut, astia spun ca bumba s-ar fi dus la cfr.)))))))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează