FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Primul atac de la plecare: "Pînă să vin eu, Astra era o echipă care se bătea la retrogradare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 10:24

Astra l-a demis pe Daniel Isăilă după etapa a 10-a şi l-a adus în locul românului pe Oleg Protasov, însă fostul tehnician al giurgiuvenilor trece la atac.

"Pînă să vin eu, Astra era o echipă care se bătea la retrogradare. De cînd sînt eu la echipă, am terminat pe locul 4, am fost în cupele europene, am cîstigat Cupa României, Supercupa, calificare în grupele Europa League.

Am lăsat echipa pe locul 4, la 3 puncte de locul 2, la 6 de primul loc. Eu sînt mandru de ce am realizat şi plec cu fruntea sus de la Astra. Domnul Dinu Gheorghe are un mare merit pentru ascensiunea echipei", a declarat Isăilă la Dolce Sport.

După 10 etape din acest sezon, 13 antrenori au fost schimbaţi de la conducerea echipelor din Liga 1.

Antrenori schimbaţi: Marin Barbu (et.2), Cornel Ţălnar (et.3), Bogdan Stelea (et. 4), Marius Lăcătuş (et. 5), Ionel Gane (et. 6), Mihai Teja (et. 6), Răzvan Lucescu (et.7), Hans Michael Weiss (et. 7), Daniel Florea (et. 8), Adrian Falub (et. 9), Ionel Ganea (et. 9), Ionuţ Chirilă (et. 10), Daniel Isăilă (et. 10)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
andytheblue
andytheblue  •  17 Octombrie 2014, 18:46

are dreptate dar e greu sa lucrezi cu securisti !

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  17 Octombrie 2014, 13:09

cred ca amestecati echipele si faceti confuzie la antrenori. nu'l vad pe flocea si pe smurd, acolo.

mvradulescu
mvradulescu  •  17 Octombrie 2014, 12:12

Nu cred că dl. Isăilă e un antrenor lipsit de calități, însă e greu de pregătit o echipă așa "cosmopolită" din punct de vedere al componenței. Probabil îi conducea prin semne, dar nici semnele nu aveau aceeași semnificație pentru toți ! Ca să nu mai punem la socoteală intervențiile demolatoare ale patronului, care au contribuit în mare măsură la "susținerea" moralului liderilor echipei. Am înțeles că dl. Protasov se descurcă putin în limba română, dar mai are de "lucrat" până învață jumătate din limbile continentului african. Să-i dorim succes!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează