FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Primul interviu al înlocuitorului lui Budescu la Steaua: "Negocierile au decurs bine pînă acum"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 11:11

Timo Gebhart a venit săptămîna trecută în România pentru a ajunge la un acord verbal cu șefii Stelei. Părțile s-au înțeles și acum mai rămîne doar ca mijlocașul de 26 de ani să-și rezolve problemele cu Nurnberg.

Fotbalistul german a acordat un interviu publicației Spox în care a vorbit despre interesul Stelei și a confirmat că negocierile merg foarte bine.

"Există o ofertă din partea Stelei venită prin intermediul fostului meu coleg Ciprian Marica. Negocierile au decurs bine pînă acum, vom vedea ce se va întîmpla", a spus Gebhart.

"Am nevoie să revin după accidentările pe care le-am avut. Vreau să joc și am nevoie de competiție. Am nevoie de meciuri și sper să revin pe gazon cît mai curînd" Timo Gebhart

Timo Gebhart joacă pe postul de mijlocaș central și de-a lungul carierei a evoluat pentru TSV 1860 Munchen, VfB Stuttgart și din 2012 joacă la FC Nurnberg.

200.000 €e cota de piață a lui Timo Gebhart, conform transfermarkt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează