FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Primul jucător venit peste capul patronului: "De la Piovaccari nu cred că a mai fost vreunul de care să nu știe Becali"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 20:40

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a sesizat un aspect foarte important după realizarea transferului portughezului Artur Jorge de la Braga la FCSB.

"De la Piovaccari încoace nu știu dacă a mai fost vreun jucător despre care Gigi Becali să nu știe nimic. De altfel, el chiar a spus că la fundași nu se pricepe.

Până la urmă, din punct de vedere numeric e bine că a venit, îl vom vedea și valoric atunci când va juca. Oricum, mie mi-a plăcut cum a jucat Momcilovici fundaș central", a declarat Andrei Vochin la TV Dolce Sport.

Citește și: Noul transfer de la FCSB a explicat de ce n-a rămas la Mouscron și cine l-a convins să aleagă Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (55)
talpaiadului
talpaiadului  •  19 August 2017, 00:15
Postat de Daniel Irimescu pe 18 August 2017, 22:28

Pai eu ma refeream la perioada cind exista scoala romaneasca cu adevarat si disciplina . Daca ma strimbam in timpul orei puteam ramine fara perciuni . Profesorii din centrul bucurestiilor erau foarte duri atunci indiferent cit de puternici erau parintii din punct de vedere social ! Ala de la limba germana putea sa ma calce in picioare oricind considera el !! Folosea tactica . PANZER . Tin minte ca i-am spus profesorului de la geografie cind ma invata judetele voastre ca nu ma interesseaza si m-am trezit cu un cap in gura desi stia ca tata era directorul tuturor taxiurilor din Capitala . Erau cam 4000 si vreo 8 autobaze . A trimis tata soferul personal sa ma panseze !

Soferul ala trebuia sa te duca la asistenta medicala a scolii sa te panseze, ar fi facut o treaba mai buna. Tac'tu era mai prost ca tine.

davidblack
davidblack  •  18 August 2017, 23:33
Postat de iosif. pe 18 August 2017, 23:13

Ba da, am uitat.. el e DEJA INTERNAT

Tot aici esti bai arlechinule ?

iosif.
iosif.  •  18 August 2017, 23:13
Postat de rakanishu pe 18 August 2017, 23:11

=)) Asta nu e magheru cel dus irevocabil ?

Ba da, am uitat.. el e DEJA INTERNAT

Vezi toate comentariile (55)
Comentează