FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Primul lucru pe care l-a făcut Popescu după ce a devenit consilierul lui Tudose: "Da, pe el l-am sunat"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 20:01

Ilie Dumitrescu susține că s-a întâlnit cu Gică Popescu după ce fostul jucător al Barcelonei a fost numit consilier al premierului Mihai Tudose pe probleme legate de organizarea CE 2020, unde Bucureștiul va găzdui 4 meciuri.

”M-am întâlnit, accidental, cu Gică Popescu, joi dimineață, la un club undeva în zona de nord a Bucureștiului. Accidental ne-am întâlnit, parcam și l-am văzut. Evident, prima reacție a fost să-l felicit. După aceea l-am întrebat: «Ai vorbit cu Lupescu (n.r. director al Comisiei Tehnice a UEFA)?». Și mi-a spus: «da, l-am sunat pe Lupescu». Ne-am strâns mâna, i-am spus «bravo, o să ne mai întâlnim». Nu am stat foarte mult de vorbă, mai ales că și el se grăbea.

Dar, mi-a mai spus că vrea să ducă la capăt acest obiectiv, mai ales este o mare responsabilitate. Este onorat pentru că a fost ales, vrea să ajute fotbalul românesc, vrea să ajute la această organizare a meciurilor de la Euro 2020.

Lupescu are o experiență foarte mare, să nu uităm că el a fost șeful proiectului pentru organizarea acestui eveniment la București. I-am mai spus lui Gică: ’trebuie să fii foarte aproape de Ionuț Lupescu și de FRF”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

"Hai să lăsăm, în momentul ăsta, tot ce a fost în trecut. Vorbim de istorie, de o competiție în care Gică Popescu nu a apucat să intre. Cred că este momentul ca cei doi să aibă o colaborare foarte bună" Ilie Dumitrescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
sexilian
sexilian  •  12 Ianuarie 2018, 10:59

Ce pregatire are popescu?

164609984023475
Costel Ivascu  •  12 Ianuarie 2018, 09:25

Cand se face ceva bine in tara asta,romanul trebuie sa distruga.!!!

132331260571303
Popa Basca  •  12 Ianuarie 2018, 08:41
Postat de Liviu Negrea pe 12 Ianuarie 2018, 07:04

Puscaria l-a promovat pe acest oltean cu prune-n gura!Rusine Ghe Popescu...acum cit vei fura de la romani si UEFA??????????????????????

Dreseaza-ti puricii,hraneste-ti sobolanii si nimeni,niciodata,nu va reusi sa ti-i fure!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează