FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primul nume de pe lista lui Dinamo » "Câinii" vor să transfere un mijlocaș de la FC Porto

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iunie 2017 10:22

Dinamo vrea să transfere cât mai repede jucători, dorind ca mutările să se realizeze până când echipa pleacă în cantonament, pe 15 iunie.

Echipa alb-roșie se interesează doar de jucători din străinătate, iar pe lista "câinilor" este Tiago Rodrigues, un mijlocaș portughez de 25 de ani, potrivit TV Dolce Sport.

Rodrigues este jucătorul de la FC Porto, dar în ultimii ani a fost împrumutat la mai multe echipe. În acest sezon a evoluat la Nacional, marcând 1 gol în 22 de meciuri.

1.000.000 €este cota lui Tiago Rodrigues, potrivit transfermarkt.de

De-a lungul carierei, Rodrigues a mai jucat la Guimaraes, Amarante și Martimio.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
896192067117678
Nello Milano  •  08 Iunie 2017, 20:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Iunie 2017, 13:47
Postat de Ghita Ghee pe 08 Iunie 2017, 12:55

Alooooo jsp!!! Ce faceti . Nu ne lasati sa facem com. Ce tot ii tineti trena lu acest idiot iosif. Ii cumva angajatul vostru si nu stim noi.iixplatiti si voi facturile la tel sa va dea lik...??? Dati dovada de nepotisme. Nu sunteti profesionisti....

nu e vorba de nepotisme. e un user prăpădit, are 5-6 clone si pe ele isi deverseaza ura patologică fata de Dinamo Bucuresti. omul este in stare gravăa, fara doar si poate. o topic : niciodata in ultimii 5 ani Dinamo nu a transferat ce ,transfera, povestitorii gesepeni in contul sau. daca Dinamo prelungeste contractele actuale si nu pleaca jucatorii esentiali, adica nistor, hanca, dielna, busuladzic, nemec, etc nu este nevoie decat de maxim 4 jucatori noi pentru ca Dinamo sa redevina campioana Romaniei dupa ceva ani, e adevarat. oricum ar fi : Forza Dinamo, ever !

fangigi
fangigi  •  08 Iunie 2017, 13:15
Postat de iosif_vs pe 08 Iunie 2017, 12:24

***

Tiago Rodriguez nu e italian ***, e... spaniol!;) Oricum tu esti prost si nu stii d-astea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează